Ana SayfaÜnlülerNez’den Türkiye’deki Tüketim Çılgınlığına Tepki!

İlgili Postlar

Nez’den Türkiye’deki Tüketim Çılgınlığına Tepki!

Naz, İngiltere’deki yaşamına örnekler vererek Türkiye’deki vatandaşların tercihlerine tepki gösterdi. İşte detaylar.

Bir döneme damga vurmayı başaran ve adından sıkça söz ettiren Nez, son dönemlerde gözlerden uzaklarda hayvanlarıyla birlikte yaşıyor. Geçtiğimiz gün Cihangir’de magazin objektiflerine takılan ünlü isim yaptığı açıklamalar ile dikkat çekti.

2000’li Yıllara Damga Vurmuştu

Sakın Ha, Her Şey Boş gibi şarkıları ile 2000’li yılların en çok dinlenen isimlerinden olan Nez, aynı zamanda danslarıyla da ilgiyle takip ediliyordu. Ancak hayatında radikal bir değişim yaparak sakin bir yaşama geçiş yapan ve minimal bir yaşam sürmek istediğini belirten Nez, açıklamalarıyla Türkiye’deki tercihlere yönelik sitemlerde bulundu.

Nez’den Türkiye’deki Tercihlere Tepki!
Nez’den Türkiye’deki Tercihlere Tepki!

45 yaşındaki ünlü isim, lüks ve gereksiz şeylere paralar harcandığını ve İngiltere’de yaşadığı dönemlerde Türkiye’deki gibi bir durumu hiç görmediğini ifade etti. “En baba telefon markasını alan ender ülkelerden biriyiz. Ne yazık ki her şeyin en iyisini kullanıyoruz. Arabalara bakıyorsunuz son model. Bunlar bana göre çok fuzuli şeyler. Ben sokaktaki kedilerime vermeyi seviyorum o parayı. Kediler ve hayvanlarla paylaşıyorum. 17 yıl İngiltere’de yaşadım, hiç böyle şeyler görmedim. Biz ne yazık ki moda dediğimiz şey hep en iyisinin son modeli. Aylardır aynı sahne kostümünü giyiyorum, insanlar şaşırıyor. Dünyaca ünlü yıldız isimler bile bir turneye gidip, üç kıyafetle bitiriyorlar işi. Tüketim ülkesinde yaşıyoruz” diyen Nez, yapılan tercihlerin gereksiz olduğuna vurgu yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler