Ana SayfaÜnlülerTuğba Özay Sitem Etti: Hak Etmeyen İnsanların Abartıldığı Ülkedeyiz

İlgili Postlar

Tuğba Özay Sitem Etti: Hak Etmeyen İnsanların Abartıldığı Ülkedeyiz

Katıldığı bir programda gündeme dair açıklamalarda bulunan Tuğba Özay, Türkiye’ye yönelik eleştirilerde bulunarak hak etmeyen insanların abartıldığını söyledi.

Eski manken, sunucu ve şarkıcı olarak Türkiye’de başarılı bir kariyere imza atan Tuğba Özay, Eylül Aşkın’ın konuğu oldu. Eylül Aşkın ile… programında samimi açıklamalarda bulunan Tuğba Özay çocukluk dönemlerinden başlayarak hayat hikayesini anlattı.

4 Yaşında Okumayı Çözdüm

Başarılı bir öğrencilik dönemi olduğunu söyleyen Tuğba Özay 4 yaşında kendi kendine okumayı öğrendiğini ve bu nedenle birinci sınıftan değil ikinci sınıftan okumaya başladığını söyledi oyunculuk alanında ise 7 yaşında ilk adımlarını attığını aktaran oyuncu, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde başlayan tiyatro hayatını 14 yaşına kadar devam ettirdiğini söyledi.

Tuğba Özay Sitem Etti: Hak Etmeyen İnsanların Abartıldığı Ülkedeyiz
Tuğba Özay Sitem Etti: Hak Etmeyen İnsanların Abartıldığı Ülkedeyiz

Türkiye’de hak etmeyen insanların çok abartıldığını hak eden kişilerin ise arka planda tutulduğunu söyleyerek sitemde bulunan Tuğba Özay, Türkiye’de bir lobinin olduğunu ve her şeyin bu lobi çevresinde yaşandığını da açıkladı.

“Eğer Amerika’da Doğmuş Olsaydım…”

Amerika’da doğmuş olsa çok farklı bir kariyere ve hayata sahip olacağını söyleyen Tuğba Özay, Türkiye’de olduğu için bu durumda olduğunu ve kendisiyle aynı şeyleri yaşayan çok ünlü ismin olduğunu aktardı. Tuğba Özay konuyla ilgili olarak “Hiç hak etmeyen insanların çok abartıldığı bir ülkede yaşıyoruz. Eğer ben Amerika’da doğmuş olsaydım, sadece ben de değil bu ülkede çok güzel yerlerde olmayı hak eden nice insanlar var ama maalesef o hak ettikleri yerlerde değiller, eğer ben Amerika’da veya Avrupa’da bir yerde doğmuş olsaydım ve bu mesleği icra ediyor olsaydım uluslararası çapta olurdum. Ama bizim ülkemiz nedense hep aynı insanların etrafında dönmeyi tercih ediyor.” dedi.

Yeni projeleri hakkında da açıklamalarda bulunan ünlü isim, babasının sesinin kullanılarak yapay zeka ile 11 şiirin seslendiğini ve bu proje için yoğun çalışma gerçekleştirdiğini söyledi. “Babamın yazmış olduğu şiirlerden bazılarını besteleyeceğim, kendim besteleyeceğim inşallah. Ya albüm ya da birkaç şarkılık çalışma olabilir. Onun dışında kısa film yarışmalarına katılmayı çok istiyorum. Birkaç yazdığım kısa film senaryoları var. Artı Tabiatın Kızı adlı bir markam var benim patentini de almış olduğum, zeytinyağı markamız var. O konuda kendimi ilerletmek istiyorum, şu an butik bir çalışma yapıyorum ama belki ticarette de kendimi daha ileriye atabilirim.” diyerek gelecek projelerini de duyuran Tuğba Özay, sözlerini bu şekilde noktaladı. Ünlü isim açıklamalarıyla sosyal medyada büyük destek gördü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler