Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı Deniz Tekin Şarkıcılığı Bıraktı mı?

İlgili Postlar

Şarkıcı Deniz Tekin Şarkıcılığı Bıraktı mı?

Deniz Tekin’in şarkıcılığı bıraktığı ve İngilizce öğretmeni olduğu iddiaları sonrasında Deniz Tekin resmi açıklama yaptı. İşte detaylar.

Türkiye’de müzikleriyle sevilen isimlerden olan Deniz Tekin, müziği bıraktığı haberleriyle gündem olmuştu. Sosyal medyada da geniş yer bulan olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı ve hakkındaki iddialara yönelik sosyal medya hesabından açıklama geldi.

Deniz Tekin Müziği Bıraktı mı?

Gündemde yer alan haberlerde Deniz Tekin’in şarkıcılığa veda ettiği belirtildi. İngilizce öğretmeni olarak yaşamına devam etmek istediği belirtilen Deniz Tekin hakkındaki bu iddialar ise en çok sevenlerinde üzüntü yaratmıştı. İddialar sonrasında gözlerin çevrildiği ünlü şarkıcı konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. Açıklamasında olaylara yönelik tüm detayları açıklayan Tekin, aynı zamanda sitem etti.

Şarkıcı Deniz Tekin'in Şarkıcılığı Bıraktı mı?
Şarkıcı Deniz Tekin’in Şarkıcılığı Bıraktı mı?

İngilizce öğretmenliği yaptığını ancak yarı zamanlı olarak bu işi sürdürdüğünü ifade eden Deniz Tekin, ailesine borç yapmamak adına böyle bir tercihte bulunduğunu söyledi. Şarkıcı sosyal medyadan yaptığı açıklamasını “Yarı zamanlı İngilizce Öğretmenliği yapıyorum. Son albümümün borcunu aileme yıkmamak için de kılı kırk yararak seçtiğim konsere çıkıyorum hocam. Alacağım parayı da sormadım ama sana söyleyeyim maksimum 3-5 bin liradır, 150 euro etmiyordur. Donanımı tamamlayınca tam zamanlı öğretmenliğe döner, maksimum 5 sene ülkede çalışır sonra da çoğu yaşıtım gibi damacanaya tecavüz edilmeyen bir ülkeye iltica ederim diye düşünüyorum. Nasıl plan? Alın sizin olsun müziği de kariyeri de…” diyerek noktalarken ekonomik durumlara ve Türkiye şartlarına yönelik sitem dolu sözleriyle de dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler