Ana SayfaÜnlülerArmağan Çağlayan'dan Şaşırtan Istakoz Paylaşımı

İlgili Postlar

Armağan Çağlayan’dan Şaşırtan Istakoz Paylaşımı

Türkiye’de son dönemlerde en çok konuşulan konulardan birisi ıstakoz olurken Armağan Çağlayan dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İşte detaylar.

Türkiye’de AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın ‘ıstakoz’ paylaşımı sonrasında başlayan tartışmalar devam ediyor. Sosyal medyada geniş yer bulan bu durum, Bursalı’nın ve AK Parti’nin ağır bir şekilde eleştirilmesine neden olmuştu. Gündemdeki bu sıcak konu sonrasında Twitter üzerinden bir açıklama yapan ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan Ajda Pekkan ile yaşadığı anısını paylaştı.

“Size Istakoz Anısı Anlatayım mı?”

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine “Size ıstakoz anısı anlatayım mı” diyerek konuya girerken Ajda Pekkan ile yaşadığı anısıyla herkesi şaşırttı. “Size bir ıstakoz anısı anlatayım mı? Yıllar önce dadı dizisini çekiyoruz. Konuk oyuncu olarak Ajda Pekkan gelecek. Ajda Hanım’ın oynayacağı sahnede ıstakoz yenilecek. Ben ıstakozları getirttim. Sofrayı prodüksiyona kurdurttum. Cillop gibi sofra. 3 ıstakoz var masada. Gözüm gibi bakıyorum, çekim başlamadan ıstakozların başına bir şey gelmesin diye. Senaryo gereği yemeleri gerekiyor ıstakozları…” diyerek anısına başlayan Armağan Çağlayan çekim sırasında Ajda Pekkan’ın huzursuzluk yaşamasıyla birlikte olayların çok farklı bir yöne gittiğini ifade etti.

Armağan Çağlayan'dan Şaşırtan Istakoz Paylaşımı
Armağan Çağlayan’dan Şaşırtan Istakoz Paylaşımı

Yönetmenin kızması üzerine Ajda Pekkan ile konuşmaya gittiğini aktaran ünlü isim, Ajda Pekkan’ın neden ıstakoz yemek istemediğini sonrasında anladığını ancak durumun kurtarılamadığını şu sözlerle anlattı; ‘Yiyemem şekerim’ dedi Ajda Hanım. Ben alerjisi var zannettim. “Aa keşke söyleseydiniz , başka şey yazılırdı” dedim. Ajda Hanım baka sinirle döndü ‘Şekerim bunu yemek için ıstakoz parçalayıcı, ıstakoz çatalı lazım! Nasıl yiyeyim?’ dedi. Meğer bir de alet edavatı varmış. Tabii biz nereden bilelim o zamanlar. Çekim iptal! Çekemedik o gün. Bir de güzel fırça yemiştim, bilmiyorsan araştır diye!”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler