Ana SayfaÜnlülerBanu Alkan'dan Serenay Sarıkaya'ya “Silikon” Yorumu

İlgili Postlar

Banu Alkan’dan Serenay Sarıkaya’ya “Silikon” Yorumu

New York’taki bir etkinlikte derin göğüs dekoltesi ile görüntülenen ve büyük ilgi gören Serenay Sarıkaya’ya Banu Alkan’dan silikon yorumu geldi. İşte detaylar.

GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri’nde ödüle layık görülen ve geceye katılmak için New York’a giden Serenay Sarıkaya, bu gecede özel bir kıyafet giymişti. Derin göğüs dekolteli kıyafetiyle ilgili Serenay Sarıkaya Dekoltesiyle Dünya Gündeminde! haberinde detayları aktarmıştık. Şimdi is konuyla ilgili ünlü isim Banu Alkan’dan ilginç bir yorum geldi.

Banu Alkan’dan Silikon Yorumu

Banu Alkan Serenay Sarıkaya’nın bu fotoğraflarına karşı sessiz kalmadı. Serenay Sarıkaya’nın göğüslerine silikon yaptırmasına dikkat çekerek bu duruma değinen Banu Alkan, silikon olmamasını tercih edeceğini söyledi. Fotoğrafa not düşen Banu Alkan Serenay Sarıkaya hakkında “Göğüsler silikon olmasaydı keşke… Silikonlar karizmayı bozuyor ne yazık ki” dedi. Serenay Sarıkaya bu duruma yönelik herhangi bir paylaşım yapmadı. Ünlü oyuncunun şu aralar gündeminde yeni projesi yer alıyor.

Banu Alkan'dan Serenay Sarıkaya'ya “Silikon” Yorumu
Banu Alkan’dan Serenay Sarıkaya’ya “Silikon” Yorumu

Kimler Geldi Kimler Geçti Dizisiyle Geliyor

Serenay Sarıkaya’nın yeni projesi Kimler Geldi Kimler Geçti adlı dizi olacak. Netflix’te yayınlanacak dizide Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar, Meriç Aral, Bade İşçil, Esra Ruşan ve Efe Tunçer gibi oyuncular ile rol alacak Serenay Sarıkaya, dizide avukat rolüyle sevenlerinin karşısına çıkacak. Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi 9 Mayıs itibariyle Netflix’te yayınlanacak. Dizi için özel bir fragman paylaşımı da yapıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler