Ana SayfaÜnlülerSurvivor İtalya’ya Katılan Ünlü Oyuncu Kim?

İlgili Postlar

Survivor İtalya’ya Katılan Ünlü Oyuncu Kim?

Türkiye’de Survivor All Star heyecanı devam ederken ünlü bir oyuncunun Survivor İtalya kadrosuna dahil edildiği duyuruldu.

Türkiye’nin dışında pek çok ülkede yıllardan beri yayınlanmaya devam eden Survivor’da ilginç bir durum yaşandı. Daha önce Turabi Çamkıran gibi isimler yurt dışı versiyonlarında yer almıştı. Şimdi ise dizi projeleriyle adından sıkça söz ettiren bir ünlü ismin İtalya’daki versiyona dahil olduğu öğrenildi.

Bir Zamanlar Çukurova ile Adından Söz Ettirmişti

Türkiye’de en çok izlenen dizilerden birisi olan Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki rolüyle büyük beğeni toplayan ve özellikle İtalya’da geniş bir hayran kitlesine ulaşan Aras Şenol, bu ilgi nedeniyle İtalya yapımından teklif aldı. İtalya’nın Survivor’ı “L’isola dei Famosi”de yarışmasında yer almaya başlayan oyuncu için özel afişler ile duyurular yapıldı.

Ünlü Oyuncu Survivor İtalya’ya katıldı!
Ünlü Oyuncu Survivor İtalya’ya katıldı!

Survivor Yunanistan ile Survivor Türkiye arasında yapılan birleşme partisinde Türkiye’deki oyuncular ve ünlü isimler dünya genelinde yakın takibe alınmıştı. Tüm bu gelişmeler gündemde yer alırken Aras Şenol’un İtalya’daki yarışmaya davet edilmesi Survivorla dolu bir gündemin olmasına neden oldu.

Zorlu Yarışma İçin İtalya’da

Aras Şenol, Survivor İtalya için görüşmelere geçtiğimiz aylarda başlamış. Konuyla ilgili paylaşılan gelişmelerde teklifi kabul ettikten sonra sıkı bir hazırlık sürecine başlayan Aras Şenol, İtalyanca eğitimi de almış. Milli yüzücü olmasının da avantajlarını kullanacak Aras Şenol’un adadaki yaşamı Türkiye’den de yakın takip edilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler