Ana SayfaÜnlülerSürpriz Açıklama: Mabel Matiz Tarkan Düeti mi Geliyor?

İlgili Postlar

Sürpriz Açıklama: Mabel Matiz Tarkan Düeti mi Geliyor?

Saba Tümer’in konuğu olan Mabel Matiz bombaları bir bir patlattı. Ünlü isim Tarkan ile düet konusuna da değindi.

Saba Tümer’in YouTube üzerinden yayınlanan Saba Tümer’le adındaki programının yeni konuğu Mabel Matiz oldu. şarkıları, giyimi ve klipleriyle Türkiye’nin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Mabel Matiz, programda tüm sorulara samimiyetle ve açık bir şekilde yanıt verdi. Aşk konusunda samimi ifadeler kullanan ünlü şarkıcı, dönem dönem aşk istediğini belirtti. Matiz; “Aşık olmam lazım diyorum ve gönderiyor hayat” diyerek aşk konusundaki düşüncelerini dile getirdi.

“Herkes Söylesin”

Antidepresan şarkısının Türkiye’de büyük bir patlama yaşaması sonrasında bu duruma yönelik düşüncelerini aktaran Mabel Matiz, şarkısını kimin söyleyip söylemeyeceğine hiçbir zaman karışmadığını ve isteyen herkesin söyleyebileceğini ifade etti. Şarkının popülerlik kazanması sonrasında pek çok kişi tarafından seslendirmesi sonrasında şarkıcının bu duruma nasıl tepki vereceği merak ediliyordu.

Sürpriz Açıklama: Mabel Matiz Tarkan Düeti mi Geliyor?
Sürpriz Açıklama: Mabel Matiz Tarkan Düeti mi Geliyor?

“Tarkan’la Düet Niyetimiz Var”

Programda en çok dikkat çeken bölümlerden birisi de düet sorusu oldu. Türkiye’de düet yapmak istediği ismin Tarkan odluğunu söyleyen Mabel Matiz, düet konusunda çalışma yaptıklarını ve doğru şarkıyı buldukları anda bir düetin yapılacağını ifade etti. Mabel Matiz bu konuda “Türkiye’den Tarkan’ımla bir şey yapmayı çok istiyorum, birlikte bir şarkı söylemek. Harika bir insan, harika bir enerji… Konuşuyoruz da bir iki yıldır tanışıyoruz. Niyetimiz var, henüz şarkıya karar veremedik. Doğru şarkıyı bulduğumuzda bunu yapacağız” dedi.

Yeni Klip Müjdesi

Mabel Matiz açıklamalarında yeni bir klip müjdesi de verdi. Aşkın Nur Yengi ile olan düetinin bu ay içerisinde klipleneceğini ve şarkının daha fazla yerde yayınlanmaya başlayacağını söyledi. Ünlü şarkıcıya yeni besteler de götürdüğünü ifade eden şarkıcı, müjde üstüne müjde vererek sevenlerini heyecanlandırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler