Ana SayfaÜnlülerEtek Giyen Erkeklere Funda Arar'dan Adamlık Mesajı

İlgili Postlar

Etek Giyen Erkeklere Funda Arar’dan Adamlık Mesajı

Son dönemlerde Türkiye’de tartışma konusu olan erkeklerin etek giymesiyle ilgili Funda Arar’dan dikkat çeken adamlık açıklaması geldi.

Ramazan Bayramı’nda konser vererek sevenleriyle bir araya gelen Funda Arar, magazin muhabirlerinin radarındaydı. Ramazan ayında konser vermeyen ve Ramazan ayı sonrasına plan yapan ünlü sanatçı, Ramazan Bayramı’nın ilk günü itibariyle sahnelerdeki yerini aldı. 49 yaşındaki ünlü sanatçı, konsere ailesiyle birlikte geldiğini ve konser sonrasında da bayram boyunca tatil yapacaklarını aktardı.

Eski bayramların daha güzel olduğunu söyleyerek zamanla birlikte bayramların da değiştiğine vurgu yapan Funda Arar “Bayramlar daha heyecanlı olurdu. Bayram gelince içimizi heyecan kaplardı. Yeni kıyafet ve ayakkabı olunca, heyecan oluyordu tabii. Misafirler geliyordu. Bayılırdık misafire… Bayram sofraları olurdu. Bayram harçlıklarıyla şeker ve çikolata alıyorduk” dedi.

Etek Giyen Erkeklere Funda Arar'dan Adamlık Mesajı
Etek Giyen Erkeklere Funda Arar’dan Adamlık Mesajı

Erkeklerin Etek Giymesine Çarpıcı Yanıt

Röportajda Sefo’nun etek giymesi ve Türkiye’deki bazı ünlü sanatçıların oje sürmesiyle ilgili soruya yanıt veren sanatçı, olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaştı.  İnsanların çok küçük detaylara takıldığını ancak önemli olayları gözden kaçırdığını söyleyen Funda Arar, adamlığın başka tarifi olduğunu söyledi.

“Onlara takılacaklarına, adamlığın başka tarifi var; sonra oje ve eteğe takılsınlar. Herkes ne istiyorsa onu yapsın, ona ne takılıyorlar? Kimse kimsenin hakkını yemesin bu dünyada, başka vasıflar var. Çok ufacık şeylere takılıyoruz.” diyerek oje süren ve etek giyen kişileri normal bulduğunu belirten Funda Arar, adamlık noktasında dikkat edilmesi gereken noktalara dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler