Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya Dekoltesiyle Dünya Gündeminde!

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya Dekoltesiyle Dünya Gündeminde!

Serenay Sarıkaya, New York’ta katıldığı etkinlikte göğüs dekolteli elbisesiyle dünya gündeminde yer aldı. İşte detaylar.

GQ Türkiye Yaratıcılık Ödülü’ne layık görülen ve New York’ta düzenlenen ödül törenine katılan Serenay Sarıkaya, etkinlik öncesinde poz verdi. Kıyafeti ve göğüs dekoltesiyle sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer almayı başaran oyuncu, dünya gündeminde konuşuldu. Siyah bir kıyafet tercih eden Serenay Sarıkaya,  dağınık saç modeli ve hareketleriyle büyük beğeni topladı. İşte o pozlar;

Serenay Sarıkaya Dekoltesiyle Dünya Gündeminde!
Serenay Sarıkaya Dekoltesiyle Dünya Gündeminde!

Mert Demir ile Aşk Yaşıyor

Serenay Sarıkaya etkinlik öncesinde Türkiye’de verdiği röportajıyla da çok konuşulmuştu. Mert Demir ile ilişki yaşadığı ortaya çıkan ve bu durumu saklamayan oyuncu, ilişkisinde her şeyin yolunda gittiğini söylemişti. Milano’da tatile çıkan çift, bugüne kadar ilişkileri hakkında net bir açıklama yapmamıştı. Ancak ikilinin artık saklamak istemediği anlaşılan ilişkileriyle ilgili ilk açıklama Serenay Sarıkaya’dan geldi.

İlişkisinin iyi gittiğini ve bayram döneminde ikisinin de ayrı plan yaptığını söyleyen oyuncu, “Güzel gidiyor, her şey yolunda, Milano tatili de harikaydı. Bayram için Mert ile planımız yok. Benim iş görüşmelerim var, onlarla ilgileneceğim” demişti. Yaşamayı çok sevdiğini ve kendisini huzursuz eden her şeyi ve herkesi hayatından çıkardığını belirten oyuncu,  “Ben yaşamayı çok seviyorum. Hiçbir şey için acele etmeden, bütün anlarımın iyisiyle kötüsüyle tadını çıkartarak, farkında olarak, sindirerek yaşıyorum.” diyerek sözlerini noktalamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler