Ana SayfaÜnlülerBaba Olan Ahmet Kural’ın Bebeğinin İsmi Açıklandı

İlgili Postlar

Baba Olan Ahmet Kural’ın Bebeğinin İsmi Açıklandı

Çağla Gizem Şahin ile evlenen Ahmet Kural baba olmanın sevincini yaşıyor. Ünlü oyuncu bebeğinin ismini de açıkladı.

4 yıl boyunca ilişki yaşadığı avukat olan Çağla Gizem Şahin ile hayatlarını birleştiren Ahmet Kural, baba olmak için gün sayıyordu. Sorunsuz bir hamilelik geçiren Çağla Gizem Şahin, geçtiğimiz gün doğum yaptı. Çok fazla göz önünde kalmak istemeyen çift bebeklerine kavuşurken konuyla ilgili kısa açıklama Ahmet Kural’dan geldi.

Ahmet Kural’ın Bebeğinin Adı Belli oldu

Açıklamasında eşinin ve bebeğinin iyi olduğunu söyleyen Ahmet Kural, bebeğinin ismini de açıklamasıyla paylaşmış oldu. Instagram hesabından paylaşımda bulunan Ahmet Kural,  “Bin aydan hayırlı Kadir geceniz mübarek olsun. Bu gece, bize ayrıca hayrıyla, mutluluğuyla ve Allah’ın sağ salim kucağımıza almayı nasip ettiğimiz oğlumuz Kemal Kural geldi. Her şey yolunda. Çağla da Kemal de sağlıklı. Bu mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istedik” dedi.

Baba Olan Ahmet Kural’ın Bebeğinin İsmi Açıklandı
Baba Olan Ahmet Kural’ın Bebeğinin İsmi Açıklandı

Geçtiğimiz dönemlerde bir programa katılarak burada bebeklerine verilecek isimle ilgili değerlendirmelerde bulunan Ahmet Kural, Kemal isminin de seçenekler arasında olduğunu söylemişti. Açıklamasında Kemal isminin daha ön planda olduğunu da aktaran Ahmet Kural, bu ismin Mustafa Kemal’den geldiğini ve bu nedenle isme sıcak baktıklarını ifade etmişti.

Oyuncunun yaptığı açıklama ile ismin belirlenmiş olduğu ve beklenildiği gibi Kemal isminin tercih edildiği görüldü. Ahmet Kural’ın açıklamasına çok sayıda ünlü isim de tebrik mesajı gönderdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler