Ana SayfaÜnlülerMabel Matiz de Astralci Çıktı: Gündüz Başka Gece Başka…

İlgili Postlar

Mabel Matiz de Astralci Çıktı: Gündüz Başka Gece Başka…

Kıyafetleri, şarkıları ve açıklamalarıyla fark yaratan Mabel Matiz, yaptığı yeni açıklamasıyla da gündem oldu.

Şarkılarıyla Türkiye’de yepyeni bir dönem başlatan Mabel Matiz, yeni açıklamalarıyla herkesi şaşırttı. YouTube üzerinden yayınlanan Saba Tümer’in programına katılan Mabel Matiz, son dönemlerde Türkiye’nin gündeminde geniş yer bulan astral seyahatle ilgili açıklamalarda bulundu.

Lan Şarkısıyla Kasıp Kavurdu

Kendi şarkılarının yanı sıra en son Lan şarkısını vermesiyle gündemde yer bulan Mabel Matiz, Zeynep Bastık’ın kendine has yorumundan dolayı da memnun olduğunu dile getirmişti. Sanatçının sevenleri, Lan şarkısını Mabel Matiz’in söylemesi gerektiğini çok fazla dile getirmesi nedeniyle bu yönde bir açıklama yapan Mabel Matiz, programın devamında ise hayatıyla ilgili oldukça ilginç ifadeler kullandı.

Mabel Matiz de Astralci Çıktı: Gündüz Başka Gece Başka…
Mabel Matiz de Astralci Çıktı: Gündüz Başka Gece Başka…

Rüya gördüğünü ve bazı rüyalarda gezdiğini söyleyen Mabel Matiz, astral seyahate çıktığını programda itiraf etti. Mabel Matiz açıklamasında “Bazı rüyalarımda gezerim. Gündüz bir hayat yaşarım, gece başka bir hayat. Sabah da yorgun uyanırım.” dedi. Astral seyahat açıklamasıyla dikkat çeken ancak daha fazla detay vermek istemeyen Mabel Matiz, programda gerçek isminin Fatih Karaca olması konusuna da değindi.

Çoğu sevenin bilmediği Mabel Matiz, Kumral Ada Mavi Tuna adlı romandaki Tuna karakterinin takma adı Mabel’den esinlenerek Mabel Matiz’i tercih ettiğini söyledi. Gerçek mesleği diş hekimi olan ünlü sanatçı, paylaştığı şarkıların bir anda keşfedilmesiyle ünlenmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler