Ana SayfaÜnlülerCinsel Terapi Uzmanı Buse Aydın’dan Tepki Çeken “Patates” Yorumu

İlgili Postlar

Cinsel Terapi Uzmanı Buse Aydın’dan Tepki Çeken “Patates” Yorumu

Yaptığı yorumlar ile Türkiye’de dikkat çeken cinsel terapi uzmanı Buse Aydın, özel hayat ile ilgili “Patates” benzetmesiyle tepki çekti. İşte detaylar.

Türkiye’de cinsel konularda yaptığı değerlendirmeler ve önerileri ile kısa sürede popülerlik kazanan Buse Aydın, Eser Yenenler’e konuk oldu. YouTube üzerinden yayınlanan programın konuğu olan Buse Aydın’a programda da cinsellikle ilgili sorular yöneltildi. Özel ve cinsel hayatla ilgili sorulara samimi yanıtlar vererek açıklamalarda bulunan Buse Aydın’ın bir soruya verdiği yanıt sosyal medya da geniş yer buldu.

Eser Yenenler’in Linç Programına Katıldı

Eser Yenenler’in sunduğu Linç adındaki programda en dikkat çeken soru “Zamanla kadının değeri azalır erkeğin değeri artar mı?” sorusu oldu. Ünlü isim, bu soruya verdiği yanıtla sosyal medyada tepki de çekti. Erkeklerin kaç yaşında olursa olsun her zaman 22-23 yaşındaki kadınlarla birlikte olmak istediğini söyleyen Aydın, ‘Eğer patatese dönmemişseniz” gibi tanımlamalar kullanması nedeniyle eleştirildi.

Cinsel Terapi Uzmanı Buse Aydın’dan Tepki Çeken “Patates” Yorumu
Cinsel Terapi Uzmanı Buse Aydın’dan Tepki Çeken “Patates” Yorumu

”Erkeklere soruyorlar daha çok hangi yaş aralığındaki kadınlarla birlikte olmak isterseniz? Bu fiks 22-23’te sabitlenmiş. Erkeğin yaşı kaç olursa olsun istenen kadın 22-23 yaşında. Ancak erkeklerin yaşı 30’dan sonra prime dönemine ulaşıyor. Yani erkek ne zamanki biraz daha kaynaklara ulaşabilir hale geliyor bir tabir var işte ‘siz eğer patatese dönmemişseniz 30’dan sonra’ kadınların daha çok istediği yaş bu.” Diyerek tepki çeken açıklamasını yapan Buse Aydın’ın bu açıklamasına Eser Yenenler kayıtsız kalamadı.

Patates tanımlamasını soran Eser Yenenler, bu durumun fiziksel mi yoksa kariyer açısından mı olduğunu sordu. Aydın’ın bu soruya yanıtı ise hem fizik hem de kariyer açısından olduğunu söyledi. Tüm bu yaşananlar ve programdaki “Patates” tanımlaması, izleyiciler tarafından hoş karşılanmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler