Ana SayfaÜnlülerYasmin Erbil Muradına Erdi

İlgili Postlar

Yasmin Erbil Muradına Erdi

Survivor All Star’a sevgilisi Poyraz’ın katılması sonrasında gündemden düşmeyen Yasmin Erbil, Poyraz’ın elenmesi ile muradına erdi.

Survivor All Star’da dün akşam eleme gecesi yaşandı. Eleme adayları arasında Poyraz, Hakan, Özgür ve Sercan yer alırken sürpriz bir eleme oyunu yaşandı ve Poyraz yarışmadan elendi. İlk oyunlarda Sercan’a karşı kaybeden Poyraz, final oyununda ise Hakan ile karşı karşıya kaldı. Hakan’ın potaya girecek isimler üzerinde etkili olduğu haftada Poyraz’ın potadan çıkması bekleniyordu. Ancak beklenen olmadı ve Poyraz Hakan’a karşı galip gelemedi ve elendi. Poyraz’ın eleme adayı olması ve ardından elenmesiyle birlikte gözlerin çevrildiği Yasmin Erbil ise Instagram hesabından paylaşımda bulundu.

“Benim Şampiyonum”

Yasmin Erbil yaptığı paylaşımda Poyraz ile olan ve aşk kokan fotoğrafını paylaşarak fotoğrafa “Benim şampiyonum” notunu düştü. Yarışma ile birlikte aşkları daha fazla gündemde olan çift, uzak kalmanın hasretini yaşıyordu. Instagram üzerinden paylaşımlarda bulunan Yasmin Erbil’e karşılık Poyraz da adada aldığı sayıları sevgilisine hediye ediyordu.

Sevgilisine olan aşkıyla dikkatleri üzerine çeken Poyraz da sık sık yarışmada kazandığı sayıları Yasmin Erbil’e armağan ediyordu.

Yasmin Erbil Muradına Erdi
Yasmin Erbil Muradına Erdi

Poyraz’dan Duygusal Veda

Dün gece yaşanan düelloda başarısız bir performans gösteren ve atışlarda isabet bulamayan Poyraz, ayrılık sonrasında duygusal bir veda konuşması yaptı. Yaşananları anlayamadığını ve son 1 aydan beri toparlanmaya çalıştığını belirten Poyraz, elemedeki rakiplerini tebrik etti. “Zaten iyi değildim, mental olarak son bir aydır kötü dönemden geçiyorum. Toparlamaya çalışıyordum kendimi sürekli düzeltmeye çalışıyordum, kafamı tekrar buraya odaklamaya çalışıyordum. En son çare olarak da arkadaşlarıma da bu yüzden bunun ısrarını yaptım. Kendimi iyi hissetmeye başlamıştım.” diyerek yaşadıklarını  aktaran Poyraz, Sercan ile meydan okumasının kendisi için pahalıya mal olduğunu ve büyük konuştuğunu ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler