Ana SayfaÜnlülerSurvivor Berna Survivor’u Bombaladı: Az Şeytanlık Dönmüyor Orada

İlgili Postlar

Survivor Berna Survivor’u Bombaladı: Az Şeytanlık Dönmüyor Orada

Survivor ile ilgili yarışmacılar imalı paylaşımlarına devam ediyor. Adem Kılıççı’nın ardından Survivor Berna Keklikler den de açıklama geldi.

Survivor All Star 2024 yarışmadan ziyade yarışmacılar arasında yaşanan gerilim dolu dakikalarla akıllarda kalacak. Yarışmanın ilk gününden itibaren yaşanan gerilimler, kavgalar, küfürler yarışmayı arka plana atarken yeni bir açıklama bu sefer Berna Keklikler’den geldi. Yunus Emre ile Aleyna Kalaycıoğlu’nun arasında yaşananlara yönelik değerlendirmeler yapan Berna, Aleyna’nın bekar ve sempatik bir kız olduğunda dikkat çekerek Yunus Emre’yi eleştirdi.

Sosyal Medyadan Uzun Uzun Açıkladı

Konuyla ilgili Instagram hesabından açıklamalarda bulunan Berna, Aleyna’nın Survivor dönüşünde hakkında yazılanları ve yaşanan tartışmaları görünce çok üzüleceğini söyledi. Kendisinin Aleyna’yı savunmaması nedeniyle ağır bir şekilde eleştirildiğini belirten ve bu nedenle de açıklama yapma gereği duyduğunu söyleyen Berna, Aleyna’nın herkese karşı sıcak ve içten davrandığını ve bu nedenle yanlış anlaşılabildiğini ifade etti.

Survivor Berna Survivor’u Bombaladı: Az Şeytanlık Dönmüyor Orada
Survivor Berna Survivor’u Bombaladı: Az Şeytanlık Dönmüyor Orada

Berna konuyla ilgili olarak “Aleyna bana ufak bir nedenden dolayı kırıldığı için çok izleme fırsatım da olmadı. Kendisi ile ilgili şöyle bir şey söylemek istiyorum: Aleyna’nın genel tavrı hep çok içten ve samimidir. Çabuk yanlış anlaşılır. Genç kız, güzel bakışlı, cilveli olabilir. Yapı olarak buna kimse karışamaz. Bundan etkilenen şahıslar varsa eğer ve başları bağlıysa onlar bir zahmet dikkat edecek. Anlatabildim mi? Bekar bir kız. Kendi halinde. Tatlı olabilir, cana yakınsa cana yakın davranabilir. O güzel bir insandır çünkü. O ne yapsa içten gözükmez, göze batar, yargılanır. Güzel bir insanın bakışı ile ortalama güzel olanınki aynı olamaz yapmayın. Akıl var, fikir var. Tam tersi algılanır maalesef. Ben eminim ki kamera arkasında ona destek olanlar oldu. Ama o kurnazlar göstermiyordur. Çünkü bu da bir karalama kampanyası. Bana da yapmaya çalıştılar. Az şeytanlık dönmüyor orada!” diyerek sözlerini noktaladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler