Ana SayfaÜnlülerEda Ece’nin Bebeğinin İsmi Belli Oldu

İlgili Postlar

Eda Ece’nin Bebeğinin İsmi Belli Oldu

Buğrahan Tuncer ile evlenen Eda Ece çiftinin bebekleri dünyaya geldi. Eda Ece’nin bebeğine hangi ismi vereceği de açıklandı.

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı karakteri ile büyük beğeni kazanan Eda Ece, performansıyla övgü almaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl basketbolcu Buğrahan Tuncer ile hayatını birleştiren Eda Ece’nin hamile kaldığı da duyurulmuştu. Evlilikten kısa süre sonra hamile kalan Eda Ece, sosyal medya hesabından bu tatlı heyecanını paylaşmıştı. Geçtiğimiz günlerde doğum yapan Eda Ece için ilk açıklama ile eşinin takımı Galatasaray’dan geldi.

Eda Ece’nin Bebeğinin İsmi Mina İpek Oldu

Galatasaray Basketbol hesabından yapılan paylaşımda çiftin bebeklerinin sağlıkla dünyaya geldiği belirtildi. “Değerli oyuncumuz Buğrahan Tuncer ve sevgili eşi Eda Ece Tuncer’in bugün dünyaya gelen kızları Mina İpek’e sağlık, mutluluk dolu uzun bir ömür diler, Tuncer Ailesi’ni gönülden tebrik ederiz. Galatasaray Ailesi’ne hoş geldin Mina İpek Tuncer” denilerek yapılan bu duyuru ile birlikte Eda Ece’nin bebeğinin Mina İpek olduğu da ortaya çıktı.

Eda Ece’nin Bebeğinin İsmi Belli Oldu
Eda Ece’nin Bebeğinin İsmi Belli Oldu

Eda Ece’nin bebeğine hangi ismi vereceği geçtiğimiz günlerde gündem olmuştu. Ünlü oyuncu bu konuda kesin bir karar veremediğini söylerken yeni nesil bebeklerde çok değişik isimler olduğunu ifade etti. İsim önerileri almak adına yeğeninin sınıfındaki listeye baktığını söyleyen Eda Ece, Lili, Lala gibi farklı isimlerin tercih edilmesine şaşırtmıştı. Hiçbir isim bulamaması halinde annesinin adı Ayşe’yi kullanacağını belirten Eda Ece, eşiyle birlikte Mine İpek Tuncer isminde karar kıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler