Ana SayfaÜnlülerYunus Emre'nin Eşi Aleyna'nın Adını Duymaya Tahammül Edemedi!

İlgili Postlar

Yunus Emre’nin Eşi Aleyna’nın Adını Duymaya Tahammül Edemedi!

Eşi Yunus Emre’nin Survivor’da Aleyna ile yakınlık kurmasından rahatsız olan Beria Özden katıldığı bir programda Aleyna’nın adının geçmesi üstüne tepki verdi.

Survivor All Star 2024’ün bu yıl en çok dikkat çeken konularından birisi Beria Özden’in eşi Yunus Emre ile Aleyna Kalaycıoğlu’nun yakınlaşmaları oldu. Sürekli birlikte takılan ve birbirlerine karşı temaslarda bulunan ikilinin bu halleri sosyal medyanın dikkatinden kaçmamıştı. Olaylar sonrasında ikilinin aşk yaşadığı dahi öne sürülürken konuyla ilgili Beria Özden’den önemli bir çıkış gelmişti.

Survivor All Star’da Yunus Emre’ye “Aleyna’dan uzak dur” diyerek net bir şekilde tutumunu dile getiren Beria Özden, katıldığı bir programda Pınar Kerimoğlu’nun sorularını yanıtladı.

Aleyna Adı Geçince…

Pınar Kerimoğlu bir soruda “İnsanlarla arkadaşlık kurması halk tarafından yanlış mı anlaşılıyor olabilir çok seveceğin tatlı bir insan çünkü hani herkesle anlaşıyor herkesle hani kanka gibi davranıyor diyeyim size, bu ilişki yanlış mı anlaşılıyor? Ne anlıyorsun sen? Mesela dedik ki Aleyna’nın hooop…” dedi. Tam bu anda Beria Özden mimikleriyle tepki verince ikilinin program öncesinde Aleyna konusunda konuşmama kararı aldığı öne sürüldü.

Yunus Emre'nin Eşi Aleyna'nın Adını Duymaya Tahammül Edemedi!
Yunus Emre’nin Eşi Aleyna’nın Adını Duymaya Tahammül Edemedi!

Konunun açıklaması sonrasında ise açıklama yapmak durumunda kalan Beria Özden eşinden ayrılma gibi bir durumun olmadığını, cüzdanında dahi eşinin fotoğrafını taşıdığını söyledi. Bu iddiaları kanıtlamak adına cüzdanını çıkararak fotoğrafı da gösteren Beria, sonrasında ise açıklamasında Aleyna Kalaycıoğlu’nu suçlayarak onun bu durumlara neden olabileceğine imalarda bulundu. “Yani hani şimdi kamera var değil mi, bir yerlerde çıkmak istiyorsun öne de atlayabilirsiniz şu an bu kız o konumda. Yani insanlar beni yadırgamasın, kimin eşi olsa farklı düşünebilir…” diyerek Aleyna Kalaycıoğlu’na dikkat çeken Beria Özden, montaj ve sosyal medya servislerinin de durumu farklı gösterdiğini öne sürdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler