Ana SayfaÜnlülerBülent Şakrak'ın Aşk İddiaları Gerçek Çıktı! Bakın Nasıl Açıkladılar

İlgili Postlar

Bülent Şakrak’ın Aşk İddiaları Gerçek Çıktı! Bakın Nasıl Açıkladılar

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak’ın ayrılığı sonrasında Bülent Şakrak’ın Esra Akpınar ile ilişki yaşadığı iddia edilmişti. Çiftin aşkları doğrulandı. İşte o açıklamalar…

Türkiye’nin yakından takip ettiği çift Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çiftinin boşanması büyük bir gündem yaratmıştı. 2015 yılında evlenen ancak geçtiğimiz yıl bu evliliklerini noktalayan çiftin başka kişilerle aşk yaşamaya başladığı da gündeme gelmeye başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde ise “Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak’ın Arasına O İsim mi Girdi?” haberiyle duyurduğumuz iddiaların gerçek olduğu ortaya çıktı. Bülent Şakrak’la aşk yaşadığı öne sürülen Esra Akpınar, yuvayı bozan kişi olarak anılmasından rahatsız oldu ve iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Mavi Sürgün Dizisinde Tanışmışlardı

Bülent Şakrak, boşanmadan önce Maviye Sürgün dizisinde Esra Akpınar ile tanışmış ve çiftin beraberliği de bu şekilde başlamıştı. İlişkilerini aşka dönüştürdüğü ortaya çıkan ikilinin 4 ay önce aşklarını yaşamaya başladığı öğrenildi. Gündeme gelen iddiaların ardından ilk açıklama Bülent Şakrak’ın menajeri Handan Taşkın’dan geldi. Taşkın açıklamasında Bülent Şakrak ile Esra Akpınar’ın ilişkilerinin dizi ile başlamadığı, Bülent Şakrak’ın boşanmasının da bu ilişkiyle ilgili olmadığı belirtildi.

Bülent Şakrak'ın Aşk İddiaları Gerçek Çıktı! Bakın Nasıl Açıkladılar
Bülent Şakrak’ın Aşk İddiaları Gerçek Çıktı! Bakın Nasıl Açıkladılar

Bu açıklamaların ardından yeni açıklama ise Esra Akpınar’dan geldi. Müge Dağıstanlı’ya ulaşarak onun üzerinden açıklama yapan oyuncu, 8 yıllık evliliği bitiren bir isim olarak gösterilmekten rahatsız olduğunu belirterek “Bülent’le son 4 aydır birlikteyiz. Ceyda Düvenci ile evliliğin bitme sebebi asla ben değilim” dedi.

Bu açıklamalar ile Bülent Şakrak’ın Esra Akpınar ile aşk yaşadığı doğrulanmış oldu. konuyla ilgili Ceyda Düvenci’den herhangi bir açıklama gelmezken Ceyda Düvenci’nin de hayatında birisi olduğu konuşulmaya başlandı.

Bülent Şakrak’ın Yeni Aşkı Esra Akpınar Kimdir?

Esra Akpınar, 29 Kasım 1987 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Ankara’da İç Mimarlık Fakültesi’nden mezun olan ve Bilkent Üniversitesi’ndeki bu eğitiminin ardından oyunculuğa ilgi duyan Esra Akpınar eğitimini bu alana yöneltti. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almaya başlamasıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu, daha sonrasında Türkiye’nin popüler dizilerinde yer almaya başladı. Muhteşem Yüzyıl ve Dünyanın En Güzel Kokusu gibi dizilerde rol alan Esra Akpınar, başarılı performansını ve çıkışını sürdürüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler