Ana SayfaÜnlülerCeyda Düvenci Aşık Mı Oldu?

İlgili Postlar

Ceyda Düvenci Aşık Mı Oldu?

Bülent Şakrak’tan ayrılan Ceyda Düvenci’nin aşık olduğu iddia edildi. İşte gündeme gelen ve henüz yalanlamayan aşk iddiasıyla ilgili detaylar.

Bülent Şakrak ile mutlu bir evliliği sürdürdüğü düşünülen ancak sürpriz bir açıklama ile ilişkisini noktalayan Ceyda Düvenci için sürpriz gelişmeler devam ediyor. Bugünün en önemli gündemlerinden birisi olan iddialarda Ceyda Düvenci’nin aşık olduğu ve yeni bir ilişki yaşamaya başladığı öne sürüldü. Üstelik Ceyda Düvenci’nin aşk yaşadığı ismin Güçlü Mete olduğu da belirtildi.

2015’te Evlenmişlerdi

Bülent Şakrak ile 2015 yılında evlenen ve bu evlilikten bir çocuk sahibi olan Ceyda Düvenci, 8 ay önce ayrılmıştı. Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci’nin açıklamalarında herhangi bir detaya yer verilemezken ayrılığın gerekçeleri açıklanmamış, gizli tutulmuştu. Çiftin özellikle çocukları olduğu için böyle bir tutum sergilediği düşünülürken 8 ay sonrasında ilk kez Ceyda Düvenci’nin aşk hayatına dair bilgiler gelmeye başladı. Radyo programcısı olan Güçlü Mete ile daha önce aynı mekanlarda olduğu ortaya çıkan Ceyda Düvenci’nin geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalar da dikkat çekmişti.

Ceyda Düvenci Aşık Oldu
Ceyda Düvenci Aşık Oldu

“Evleneceğimi Zannetmiyorum Ama..”

Ceyda Düvenci programda yaptığı açıklamalarda evlenmeyi düşünmediğini ancak aşkın mümkün olduğunu ifade etmişti. 46 yaşındaki sanatçının bu açıklamaları ve bugün gündeme gelmeye başlayan Güçlü Mete ile aşk yaşadığı iddiaları da iddiaların doğru olduğuna yönelik ciddi bir şüphe uyandırdı. “Aşk benim için çok bütünsel bir duygu illa yol arkadaşına, hayat arkadaşını hissettiğin bir duygu değil ama o da olacak. ‘Bir daha aşık olmam’ gibi bir duygum yok, kimsenin de olmasın. “ diyen Düvenci, aşka açık durumda olduğunu bu sözler ile dile getirmişti.

Ebru Cündübeyoğlu İle Evlenmişti

Ceyda Düvenci ile aşk yaşadığı öne sürülen Güçlü Mete ise 2003 yılında Ebru Cündübeyoğlu ile evlenmişti. Bu evlilik uzun sürerken çift 2022 yılında ayrılmıştı. Güçlü Mete’nin de bu evliliğinden bir çocuğu var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler