Ana SayfaÜnlülerBerna Laçin'in Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Geldi

İlgili Postlar

Berna Laçin’in Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Geldi

Yaşadığı omurilik sorunu sonrasında ameliyata alınan ve hastanede tedavi altında olan Berna Laçin sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı. İşte detaylar

Geçtiğimiz günlerde Kapadokya’da rahatsızlık geçirerek acil olarak tedavi altına alınan Berna Laçin’in tedavisi sürüyor. O dönemde yapılan açıklamalarda çok nadir görülen bir rahatsızlık yaşadığı belirtilen sanatçı 16 gün önce ameliyata alındı. Ameliyatı başarılı geçen ünlü ismin daha sonrasında ise hastanede tedavisin devam edilmişti. Sevenleri Berna Laçin’in sağlık durumunu merak ederken konuyla ilgili yeni açıklama ünlü sanatçıdan geldi.

10 Gün Kalkmadan Yaşadı

Operasyon sonrasında 10 gün boyunca yataktan acil ihtiyaçları dışında kalkamadığı öğrenilen sanatçının 9 saatlik operasyonu da durumun ne kadar zorlu olduğunu ortaya koymuştu. Berna Laçin’in doktoru tarafından yapılan açıklamada ise sanatçının çok zorlu bir durumda olduğu ve o dönemde yürümesinin dahi mucize olduğu belirtilmişti. Zorlu bir ameliyat ve tedavi sonrasında iyileşme sürecinde olan Berna Laçin sağlık durumu hakkında yeni paylaşımlarda bulundu ve “Mutlu son” dedi.

Berna Laçin'in Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Geldi
Berna Laçin’in Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Geldi

“Büyük Tehlikeyi Atlattım”

Instagram üzerinden açıklama yapan Berna Laçin, tehlikeyi atlattığını ve yürümeye başladığını söyledi.  “Mutlu son… 10 gündür incecik bir ipte yürüyorum. Bir yanım alevler bir yanım çiçekler. Sırat köprüsü gibi… Çok uslu bir hasta olmak için gayret ettim. Ameliyat sonrası tedavim devam ediyor ama çok şükür hayatımın bağlı olduğu büyük tehlikeyi atlattım. Dualarınıza minnettarım” diyerek açıklamalarını tamamlayan ünlü sanatçının bu mesajları sevenlerinde büyük bir sevinç yarattı.

Video paylaşımıyla yürüdüğü anları paylaşan sanatçının mutlu ruh hali dikkatlerden kaçmazken sanatçıya bir sağlık personeli eşlik etti. Sanatçının bu paylaşımına Hande Yener, Ceyda Düvenci, Bennu Yıldırımlar, Cem Özer gibi ünlü isimler de yorumlarıyla Berna Laçin’e destek verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler