Ana SayfaÜnlülerNevra Serezli’den Kadınlara İlişki Önerileri

İlgili Postlar

Nevra Serezli’den Kadınlara İlişki Önerileri

Usta oyuncu Nevra Serezli yaptığı açıklamaları ile kadınlara ilişki önerileri paylaştı.

Türkiye’nin usta sanatçıları arasında gösterilen Nevra Serezli, özel ve aşk hayatına dair açıklamalarıyla dikkat çekti. YouTube’da bir programa konuk olan usta oyuncu Nevra Serezli, 45 yıl süren evlilik sırlarını paylaştı. Metin Serezli ile 45 yıl evli kalan ve eşinin vefat etmesi sonrasında hayatına yalnız başına devam eden usta isim, uzun ve güzel ilişki isteyenler için en önemli detayın yatak olduğunu ve yatağa hiçbir zaman küs gidilmemesi gerektiğini söyledi.

“Yatağa Küs Gidilmemeli”

İlişkisinde kendisinin hatası olmaması halinde dahi gidip özür dilediğini ve yatağa küs bir şekilde girmediklerini belirten Serezli, “Uzun ve güzel bir ilişki için birinci ve en önemli kural ne olursa olsun yatağa küs girmemek. Sen kabahatliysen özür diyeceksin. Çoğu kez ben kabahatli değilimdir ama ben gider özür dilerdim.” dedi.

Seven bir çift söz konusu olduğunda kadınların istediği her şeyi eşlerine yaptırabileceklerine inandıklarını da ifade eden Serezli’ye göre çoğu erkek de bu durumdan hoşlanıyor.  “Eğer eşiniz dediğim dedik biriyse alttan alta işleyeceksiniz onu. Bunu cilveyle mi, bir gecelikle mi karşılamak, güzel bir yemekle mi, dolma sararak mı yaparsınız orasını bilemiyorum, sizin hayal gücümüze bırakıyorum. Sonra erkek döner ‘Ne iyi akıl ettim bunu’ der. Ben aslında bir hafta işlemişim ve hiç farkında varmazdı” diyerek kadınlara eşlerini ikna etmenin püf noktalarını da söyledi.

Nevra Serezli’den Kadınlara İlişki Önerileri
Nevra Serezli’den Kadınlara İlişki Önerileri

Türkiye’de Favorisi Gupse Özay ve Yasemin Sakallıoğlu

Programın devamında Türkiye’deki sektörü değerlendirerek devam eden Nevra Serezli Türkiye’de 2 kadın oyuncuyu çok beğendiğini ve bu isimlerin de Gupse Özay ile Yasemin Sakallıoğlu olduğunu söyledi. Türkiye’de özellikle yeni nesilde başarılı oyuncular olduğunu belirten Nevra Serezli, beğendiği 2 ismin çok daha iyi yerlere geleceğine inandığını ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler