Ana SayfaÜnlülerHande Erçel'in Sosyal Medya Kazancı Dudak Uçuklattı

İlgili Postlar

Hande Erçel’in Sosyal Medya Kazancı Dudak Uçuklattı

Seyahatleri, fotoğrafları, sosyal medya pozları ve aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Hande Erçel‘in sosyal medya kazancı ortaya çıktı. İşte detaylar.

Türkiye’de ünlü isimlerin sosyal medyadan kazançları oldukça yüksek seviyelerde. Yapılan son derlemelerde en çok takipçisi olan ve en çok kazanan ismin Hande Erçel olduğu ortaya çıktı. Çeşitli dizi ve film projeleriyle önemli bir kazanç yakalayan Hande Erçel’in sosyal medya üzerinden de ciddi rakamlar kazandığı belli oldu. 32 milyonu aşkın takipçisiyle önemli bir reklam ismi olarak öne çıkan Hande Erçel’in, yaptığı reklam anlaşmalarıyla önemli bir gelir elde ediyor.

Hande Erçel Sosyal Medyadan Ne Kadar Kazanıyor?

Ünlü isim ile ilgili yapılan yeni araştırmada 15 saniyelik reklam için 500 bin TL’lik bir ücretin istendiği ortaya çıktı. Özel reklam anlaşmalarında minimum 15 milyon TL’lik bir teklifi kabul eden Hande Erçel’in 15 milyon ile 18 milyon TL arasında değişen rakamlarda sponsorluk ve reklam çalışmalarında yer aldığı öğrenildi. Ünlü oyuncu bu alanda tek isim değil. Reklam çalışmalarında ünlü isimlerin başarıları kadar etkileşim ve takipçi sayıları da önemli. Bu nedenle Türkiye’de en çok takipçisi olan 10 isim, en çok kazanan ünlü isimler olarak öne çıkıyor. Sosyal medyadaki bu etkileşim oyuncuların son yıllarda aldığı teklif ve projelerin de farklı olmasını sağladı. Takipçisi çok olan ünlü isimlerin projelerine de daha fazla ilgi gösteriliyor. Bu da projenin tutması adına yapımcıların dikkat ettiği unsurlar arasında yer alıyor.

Hande Erçel'in Sosyal Medya Kazancı Dudak Uçuklattı
Hande Erçel’in Sosyal Medya Kazancı Dudak Uçuklattı

İşte Türkiye’de En Çok Takipçisi Olan İlk 10 Ünlü

Türkiye’de en çok takipçisi olan ünlüler, sosyal medya paylaşım ve reklamları için ortalama 500 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişen rakamlar alıyor.  ilk 10 arasında yer alan isimler ise şöyle;

  1. Hande Erçel – 32 milyon
  2. Burak Özçivit – 25 milyon
  3. Demet Özdemir – 16 milyon
  4. Neslihan Atagül – 14.4 milyon
  5. Fahriye Evcen – 13.5 milyon
  6. Kerem Bürsin – 11 milyon
  7. Can Yaman – 10.6 milyon
  8. Serenay Sarıkaya – 10,5 milyon
  9. Aras Bulut İynemli – 10.5 milyon
  10. Çağatay Ulusoy – 10 milyon

En çok takipçisi olan ilk 10 isme bakıldığında da Türkiye’deki projelerde en çok istenen ve aranan kişiler olduğu net bir şekilde görülebiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler