Ana SayfaÜnlülerLeyla Bilginel’den Sperm Bankası İtirafı

İlgili Postlar

Leyla Bilginel’den Sperm Bankası İtirafı

Leyla Bilginel, sperm bankasından çocuk sahibi olmasıyla Türkiye gündeminde yer almıştı. Şimdi ise yeni bir itiraf geldi.

Türkiye’de sperm bankasından çocuk sahibi olan ilk kişilerden birisi olan Leyla Bilginel, ünlü olması nedeniyle bu durumla Türkiye’nin gündeminde yer almıştı. Destekleyenler kadar eleştirenlerin de olduğu sanatçı aradan geçen yıllar sonrasında yeni bir açıklama yaparak yeniden gündeme geldi.

Leyla Bilginel “Belki Kardeşi Olabilir”

YouTube programına konuk olan Leyla Bilginel, burada yaptığı açıklamalarda geçmişte yaşadıkları olayları anlattı. Sperm bankasından çocuk sahibi olması sonrasında kendisinin Türkiye’de lezbiyen gibi gösterilmeye çalışıldığını ancak bu durumun doğru olmadığını ifade eden sanatçı, samimi açıklamalarıyla dikkat çekti. Tanıdığı ve sevdiği bir erkekten çocuk sahibi olma fikrine alışamadığını ve bu durumdan korktuğunu söyleyen Leyla Bilginel çevresi tarafından cesur olarak görülse de çocuk sahibi olma noktasında bu durumun geçerli olmadığını itiraf etti.

Leyla Bilginel’den Sperm Bankası İtirafı
Leyla Bilginel’den Sperm Bankası İtirafı

“Evlilik Devlet Onayıyla İlişkiye Girmek”

Evlilik ile ilgili düşüncelerini aktaran Leyla Bilginel, bu sözleriyle sosyal medyada yeni bir tartışmanın da fitilini ateşledi. Evliliği , “Ben ne yaşayacağımı görüyorum. Evlilik, devlet onayıyla cinsel ilişkiye girerek çocuk doğurmaktır. Nikah kıyarken atılan imza bir erkeğe haksızlık. Bu senden bir çocuk yaparsam nafaka alabilirim demek. Bir adamın çocuğumu varlığıyla kabul etmeyecek ben de ona devlet zoruyla babalık yaptıracağım ve bir de para alacağım.” diyerek Türkiye’deki evlilik kavramına farklı bir yorum getiren Bilginel, bu açıklamaların hemen ardından başka bir sperm aldığını da itirafta bulundu.

Spermini aldığı erkekten daha sonrasında yeni bir sperm daha aldığını söyleyen ünlü isim, çocuğunun kardeşi olma fikrine karşı böyle bir karar aldığını duyurdu. Yeni bir çocuk sahibi olma konusunda henüz karar vermediğini de söyleyen sanatçı, spermini aldığı kişiyi tanımadığını da aktardı.

“Sperm aldığım adam Fransız, Amerika’da doğup büyümüş. Ben aldığımda 33 o da 25 yaşındaydı. Aynı adamda 2 tüp sperm almıştım biri bankada duruyor. Doğurganlığım devam ediyor, yumurtalıklarım muazzam.” Diyen Leyla Bilginel bu sözleriyle çocuk sahibi olma ve evlilik konularında kendi bakış açısını sundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler