Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil Kızının Sevgilisi Survivor Poyraz'a Gözdağı Verdi!

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil Kızının Sevgilisi Survivor Poyraz’a Gözdağı Verdi!

Mehmet Ali Erbil kızı Yasmin Erbil ile aşk yaşayan Survivor Poyraz’la ilgili yaptığı açıklamalarda dikkat çeken bir çıkışa imza attı. İşte detaylar ve o sözler.

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil, daha önce Survivor’a katılan Yiğit Poyraz ile aşk yaşamaya başladı. Çiftin uzun zamandan beri sürdürdüğü ilişkileri, Yiğit Poyraz’ın yeniden Survivor’a katılmasıyla gündeme geldi. Ancak geçtiğimiz bölümlerde Yiğit Poyraz’ın Dominik Cumhuriyeti’ndeki bir eve izinsiz bir şekilde girmesi ve hırsızlık yapması büyük dikkat çekmişti. Ciddi bir tehlikenin atlatıldığı bu olayda Poyraz’ın hırsızlık yapması ve bunun milyonlarca kişinin önünde olması ciddi tartışmalara neden olmuştu. bu duruma yönelik Yasmin Erbil herhangi bir açıklama yapmazken magazin muhabirleriyle bir araya gelen Mehmet Ali Erbil’e bu durum soruldu.

“Hırsız Damat İstemem”

Kızının ilişkilerine saygı gösterdiğini belirten Mehmet Ali Erbil, hırsız bir damat istemem diyerek tüm dikkatleri üzerine çekti. Survivor’u seyretmediğini ancak magazin gündemine taşınan olaylardan dolayı durumdan haberdar olduğunu belirten Mehmet Ali Erbil, Poyraz’la tanışmadığını da sözlerine ekledi. “Survivor’ı seyretmiyorum, magazinden takip ediyorum. Poyraz’dan bir eve girip hırsızlık yapmasını hiç beklemezdim. Hırsız bir damat istemem. Kendisi önce Robert Koleji sonra Boğaziçi Üniversitesi’nde okumuş. Bir yarışma insanı nelere dönüştürüyor. O bence bir kurguydu. Ben inanmıyorum. Poyraz’la tanışmadığım için olumlu ya da olumsuz bir duygum yok. Kızımın ilişkisine saygı duyuyorum” diyerek duruma dair düşüncelerini dile getiren Mehmet Ali Erbil’in bu sözlerine Poyraz ve Yasmin Erbil’in neler diyeceği ve nasıl bir tepki göstereceği merak ediliyor.

Mehmet Ali Erbil Kızının Sevgilisi Survivor Poyraz'a Gözdağı Verdi!
Mehmet Ali Erbil Kızının Sevgilisi Survivor Poyraz’a Gözdağı Verdi!

Mehmet Ali Erbil’in yapmış olduğu açıklamalarda aynı zamanda Survivor programında gerçek olayların yansıtılmadığı ve bir takım kurgu çalışmalarının yapıldığının ima edilmesiyle de gözler Acun Ilıcalı’ya çevrildi. Ünlü ismin bu iddialara karşı sessiz kalması beklenmiyor.

Acun Ilıcalı Tepki Göstermişti

Acun Ilıcalı konuyla ilgili yaptığı açıklamasında “Bugüne kadar aklımı hayalimi durduran, ‘Böyle bir şey nasıl olur?’ diyeceğim böyle bir olay da hiç olmadı. Akıl tutulması yaşadım. Yaşadık böyle şeyleri ama ‘Bu nasıl olur?’ diyorum.” Diyerek Poyraz’ın adadan kaçtığını, insanların yaşadığı bölgelere yaklaştığını ve bir eve girerek çuval çuval erzak ve içecek şeyler çaldığını söylemişti. 15 ödül ile cezalandırılan Poyraz’ın bu olayı ve cezası için kurgu ifadelerini kullanan Mehmet Ali Erbil’in sözleri sosyal medyada da geniş yer buldu. Pek çok kişi ünlü isme destek verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler