Ana SayfaÜnlülerSema Aydemir İle Pınar'ın Eşi Birbirine Girdi

İlgili Postlar

Sema Aydemir İle Pınar’ın Eşi Birbirine Girdi

Pınar Saka ile yaşadığı kavga sonrasında adadan elenen Sema Aydemir ile Pınar’ın eşi arasında sert bir tartışma yaşandı. İşte yaşanan o olaylar…

Pınar Saka ile yaşadığı tartışma sonrasında Survivor’dan ayrılan Sema Aydemir, Pınar Saka’nın elenmesi sonrasında gündeme gelmişti. Sosyal medya hesabından Pınar Saka’nın elenmesi üzerine halay çekerek kutlama yapan Sema Aydemir, bu anları paylaşmıştı. Bu paylaşım ise yeni bir tartışmanın ateşini fitilledi. Öyle ki Sema Aydemir’in paylaşımına Pınar Saka’nın eşinden mesaj geldi.

“Siz Halay Çekin, Biz…”

Pınar Saka’nın eşi Erhan Seçkin paylaşımını sosyal medyadan yaptı. Sema Aydemir’i hedef aldığı net olarak görülen Erhan Seçkin paylaşımında “Bu arada dansöz karakterli insanların pavyona dönüştürdüğü adada hala Pınar’ımın arkasından konuşanlara kolay gelsin. Kültürlünün zekası, varoşun çenesini yorar. Siz halayınıza devam gençler. Biz de bulutların üstünde tango yapmaya devam edeceğiz. Herkes hak ettiği hayatı yaşar. Pınar çok çok mutlu, oradan elenince dünyası başına yıkılanların da dünyası o kadar işte” dedi.

Sema Aydemir İle Pınar'ın Eşiyle Birbirine Girdi
Sema Aydemir İle Pınar’ın Eşiyle Birbirine Girdi

Bu paylaşım üzerine Sema Aydemir yanıt verdi. Yine sosyal medyadan açıklama yapan Sema, üzüldüğünü, Pınar’ın kendisini ekmek yediği yerden vurduğunu ve sonrasında kendisinin de adadan ayrıldığını söyledi. Hayatının varoşluğunu yaptığını belirten Sema Aydemir bu bölümde ise  “Hayatımın varoşluğunu karını döverek yaptım. Çok utandım ve cezamı çektim evet ama pişman mısın dersen aklım hala yapmadıklarımda” dedi.

Pınar Saka’nın eşi bu sözlere ise kısa bir not eşliğinde “Şirazesi kaymışlara selam olsun” dedi. Bu tartışmalar ve sert sözler milyonlarca kişinin önünde yaşanırken Survivor izleyicileri ise sevdikleri kişileri destekleyen ve karşı tarafı eleştiren mesajlarıyla ikiye bölündü. Pınar Saka’nın adadan dönmesiyle birlikte olayların daha da sert gündeme gelmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler