Ana SayfaÜnlüler58 Yaşındaki Cenk Eren Estetik Yaptırdı! İşte Yeni Hali!

İlgili Postlar

58 Yaşındaki Cenk Eren Estetik Yaptırdı! İşte Yeni Hali!

Estetik yaptıran erkek ünlüler listesine Cenk Eren de girdi. Yüzünü gerdiren ünlü şarkıcının yeni hali sosyal medyada gündem oldu.

Son dönemlerde erkek ünlü isimler arasında moda olan estetik operasyonlarda farklı işlemler yapılıyordu. Bu ünlü isimler arasında son dahil olan isim ise Cenk Eren oldu. sosyal medyada son hali paylaşılan ünlü ismin, bir süredir estetik operasyonlar için kontroller gerçekleştirdiği ve operasyon geçirdiği ortaya çıktı. Eski hali ile yeni hali arasında çok büyük farkın ortaya çıktığı sanatçıyı hayranları dahi tanımakta zorlandı.

İşte Cenk Eren’in Estetikli Hali

Instagram hesabından yaşadığı durumu aktaran Cenk Eren, son dönemlerde çok fazla göz önünde olmamasının nedeninin estetik operasyon olduğunu açıkladı. “Nerelerdesin diye sorup duruyordunuz” notuyla yeni halini paylaşan ünlü isim, yüz gerdirme operasyonu ile ciddi bir değişim yaşadığını da gözle önüne serdi.

Fotoğrafın paylaşılmasıyla birlikte sosyal medyada büyük gündem olan Cenk Eren’e yönelik sevenlerinden “Bu Kim?” şeklinde yorumlar geldi. Çoğu kişinin tanıyamadığı ve yadırgadığı Cenk Eren’in yeni haline diğer ünlü isimlerden ise destek geldi. Safiye Soyman, Tuvana Türkay, Işın Karaca, Pınar Altuğ Atacan ve Nilgün Belgün gibi Cenk Eren’in yakın arkadaşları fotoğrafı beğenerek Cenk Eren’e destek mesajları yolladı.

58 yaşındaki Cenk Eren Yüzünü Gerdirdi! İşte Yeni Hali!
58 yaşındaki Cenk Eren Yüzünü Gerdirdi! İşte Yeni Hali!

Paylaşımı sonrasında gelen yorumları okuduğu görülen ünlü isim bu mesajları hikaye bölümünden paylaştı ve “Tüm yorumlar değerli” notunu düştü. 9. gününde olduğu öğrenilen sanatçı, tüm yüz bölgesinde yaptırdığı germe işlemleri nedeniyle bambaşka birisine dönüşmüş durumda. Sar Be adıyla yeni bir şarkı çıkaran ünlü isim paylaşımına düştüğü bir başka notta ise bu şarkısına dikkat çekmek adına “Not: Biraz da yeni şarkım ‘Sar Be’ için yorum yaparsanız sevinirim” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler