Ana SayfaÜnlülerAyça Ayşin Turan Aşk İddialarına Yanıt Verdi

İlgili Postlar

Ayça Ayşin Turan Aşk İddialarına Yanıt Verdi

Aşk hayatıyla yakından takip edilen Ayça Ayşin Turan aşk iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o sözler…

Alp Navruz ile ilişki yaşayan ancak kısa süren bu ilişki sonrasında farklı isimlerle adı anılan Ayça Ayşin Turan, bugüne kadar sessiz kalmayı tercih etmişti. Son olarak Umut Evirgen ile adı anılan ünlü oyuncu, kendisinin sadece arkadaşı olduğunu ve aralarında herhangi bir aşkın söz konusu olmadığını belirtmişti. Yeni film projesiyle yeniden gündemde yer almaya başlayan oyuncu için yeni aşk iddiaları da gündeme geldi. Yaptığı açıklamalarında hem filmi hem de aşk hayatına değinen Ayça Ayşin Turan, hayatında kimsenin olmadığını söyledi.

Rolünü Anlattı

22 Mart tarihinde vizyona girecek Sevmek Yüzünden adlı film ile yeniden beyazperde de boy gösterecek Ayça Ayşin Turan, filmiyle ilgili açıklama yaparken magazin muhabirlerinin aşk sorularına da mecburen cevap vermek zorunda kaldı. Aşk hayatında kimsenin olmadığını ifade eden sanatçı, bunu hiçbir zaman saklamadığını ve saklamayı düşünmediğini belirtti. Aşk hayatında birisinin olması halinde bunu açık yüreklilikle açıklayacağını da belirten Ayça Ayşin Turan, sonrasında film ve filmdeki rolüyle ilgili konuştu.

Ayça Ayşin Turan Aşk İddialarına Yanıt Verdi
Ayça Ayşin Turan Aşk İddialarına Yanıt Verdi

Yeni film projesinde İdil karakteri ile izleyici karşısına çıkacak Ayça Ayşin Turan, karakterini “Çoğu kişinin kendine yakın hissedeceği, ideallerine ulaşmak için çok çabalayan hayat dolu bir karakter” diyerek tanıttı.  Romantik  komedi türündeki filmde ideallerine ulaşmak için çabalayan bir kişini canlandıracağını ve rolü için yoğun bir çalışma süreci geçirdiğini söyledi. Film ve dizi projelerinde her bir detayı not almayı sevdiğini ve film projesinde de sürekli notlar aldığını söyleyen Ayça Ayşin Turan, İdil karakterini ve filmin konusunu çok sevdiğini, bu nedenle de teklifi kabul ettiğini söyledi.  “Sette de çok eğlendik, çalışma arkadaşlarım tüm ekip gerçekten muhteşemdi” diyerek proje hakkındaki sözlerini noktalayan ünlü oyuncu, herkesi 22 Mart’ta yeni filmini izlemeye davet etti.,

Filmde Serhat Teoman ile başrolü paylaşan oyuncu, ikili arasında başlayan aşkın anlatıldığı Sevmek Yüzünden filmiyle 22 Mart’ta gösterimde olacak. Çiftin uyumunun nasıl olacağı ve filmin ne kadar izleyici çekeceği 22 Mart itibariyle görülecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler