Ana SayfaYaşamModaGigi Hadid Neden Nişantaşı'na Geldi?

İlgili Postlar

Gigi Hadid Neden Nişantaşı’na Geldi?

Gigi Hadid tasarladığı koleksiyonlarla gündemde…Hadid’in tasarladığı koleksiyon, cemiyet ve sanat dünyasının önde gelen simalarının katıldığı bir davetle Nişantaşı Nopa’da tanıtıldı.

Gigi Hadid Podyum da Tek Ayak

Gigi Hadid’in Sağlıklı Saçlarının Sırrı Bakın Neymiş!

Gigi Hadid Özel Koleksiyonu Moda Severlerle Buluştu!

Farklı güzelliği ve çekici kişiliğiyle dikkat çeken dünyaca ünlü model Gigi Hadid’in, Vogue Eyewear için tasarladığı; retro, bohem ve rock esintiler taşıyan göz alıcı bir koleksiyonu moda severlerle buluştu.

Deniz Akkaya Kimdir
Hatice Aslan Kimdir?

Ünlü modelin özel koleksiyonu, Nişantaşı Nopa’da cemiyet ve sanat dünyasından davetlilere tanıtıldı. Davete; Deniz Akkaya, Hatice Aslan, Başak Boztepe, Bestemsu Özdemir, Merve Boluğur, Melisa Doğu, Dilşad Şimşek, Aslı Küseyrioğlu, Hande Can, Elisabeth Mass ve Ahmet Hakan gibi birçok ünlü isim katıldı.

Bestemsu Özdemir Kimdir/Merve Boluğur Kimdir

2018 yazına damga vuracak; Hadid’in göz kamaştırıcı yeni kapsül koleksiyonu, İbiza’nın nefes kesen deniz manzarasında, Gigi’nin güneşin ışığını yansıtan ışıltısı ve enerjisiyle sergilendi.

Gigi Hadid

Davetlilerce çok ilgi gören koleksiyon, önümüzdeki yaz; tüm kadınların da tercihi olacak gibi görünüyor. İşte, gecede yer alan diğer ünlü isimler ve koleksiyonlar;

Elisabeth Mass
Hande Can, Başak Boztepe/Hande Can, Elisabeth Mass
Aslı Küseyrioğlu/ Sedef Senar, Hande Can
Ahmet Hakan/Sedef Senar, Melisa Doğu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler