Ana SayfaDedikoduGeçen Yıl En Çok İlgi Çeken Haberler – 2017

İlgili Postlar

Geçen Yıl En Çok İlgi Çeken Haberler – 2017

Magazin takipçilerinin vazgeçilmez sitesi magazinhaberleri.com bu yıl sizler için güzel bir geçen yıl en çok ilgi çeken haberler dizisini yayınlıyor. Geçtiğimiz yıl boyunca gündeme bomba gibi oturan haberlerin yer aldığı köşemizde ünlülerden,iş adamlarına, sosyetenin en gözde isimlerine bu sefer bir aylık süreçte mercek uzattık ve sizler için bakın hangi ayrıntıları yakaladık !

İşte Geçen Yıl En Çok İlgi Çeken Haberler Bölümünde Göze Çarpanlar

Cinayetteki sır perdesi aralandı! Vatan Şaşmaz 3 kez sırtından 1 kez ensesinden vuruldu

Eski sevgilisi cinayetindeki sır perdesi her geçen dakika daha da fazla aralanıyor. Eski sevgilisi Filiz Aker tarafından silahla vurularak öldürülen ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz’ın üç defa sırtından, bir defa da ensesinden vurularak can verdiği ortaya çıktı. Olayın tüm detayları haberimizde…

Hülya Avşar’ın Bu Kıyafeti Çok Konuşulacak!

İstanbul Şişli’deki bir restoranda sahneye çıkarken,  sahne performansından ziyade giydiği kıyafet ile yürekleri hoplattı. Hülya Avşar sahneye çıktıktan sonra giydiği kıyafet restoranda konuşulurken siyah transparan elbise Hülya Avşar’ın tüm hatlarını da ortaya çıkardı. Siyah bir elbise içerisinde şarkılarını söyleyen şarkıcı, tüm hatlarının da net bir şekilde görülmesine aldırış etmedi.

Vatan Şaşmaz’ın ve Filiz Aker’in Otel Odasındaki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

Ünlü sunucu ve televizyon oyuncusu Vatan Şaşmaz dün akşam saatlerinde Beşiktaş’taki Conrad Otel’de eski manken Filiz Aker tarafından 4 kurşunla sırtından vurularak öldürüldüğü o görüntüler ortaya çıktı. Türkiyeyi sarsan olayda ünlü sunucu ve televizyon oyuncusunun cinayete kurban gittiği otele giriş görüntüleri ortaya çıktı.

Öğrenciler Artık Ders İçin Hocaları İle Cinsel İlişkiye Girecek!

Hollanda’da, öğretmen ve öğrencilerin karşılıklı rızaları artık öğrenciler özel ders aldığı hocalara para vermeyecek, para yerine öğretmenleriyle dersin ücretinin karşılığı kadar cinsel ilişkiye girecek. 18 yaşından büyük öğrenciler artık bu yeni yasa ile birlikte, özel ders karşılığında para ödemek yerine karşı tarafa cinsel ilişkide bulunmayı teklif edebilecek ve eğer karşı taraf teklifi kabul ederse para yerine birlikte o paranın değeri kadar cinsel ilişkiye girecekler.

Alişan Kiminle Evleniyor ? İşte Cevabı

Alişan Kiminle Evleniyor , İzdivaç programı sunan Esra Erol, Alişan’ı kardeşi Eda Erol (31) ile tanıştırdı. 3 haftadır birlikteler. Mayıs başında aileler de tanışacak.Alişan önceki gün Instagram hesabından ‘Birlikte ilk derbi’ yazarak sevgilisiyle fotoğraf paylaştı. Ancak karede, sarı saçlı sevgilisinin suratını bilerek gizlemesi dikkati çekti.

Vatan Şaşmaz Neden Öldürüldü?

Bugün akşam saatlerinde Beşiktaş’taki bir otelde Filiz Akel tarafından vurularak ölü bulundu. Lüks otelde akşam saatlerinde silah sesleri duyuldu ve ekipler anında olay yerinde bulundu. Beşiktaş’taki otelde iki adet ceset bulundu, birisi ünlü televizyon sunucusu ve oyuncusu Vatan Şaşmaz olduğu öğrenildi.

Beyonce Hamile Fotoğrafını Paylaştı

Beyonce ile Jay-Z çiftinin daha önceki çocukları da yine gündem yaratırken Beyonce’nin yeniden hamile olduğu belirtildi. Uzun zamandan beri Beyonce’un hamile olduğunu yönelik pek çok iddia ülke basınında yer alırken çift bu konuda açıklama yapmaktan kaçınmış ve iddialar hakkında herhangi bir yalanlama yapmamıştı.

İzdivaçta büyük kavga. Damat adayları dahil 30 kişi birbirine girdi!

Zuhal Topal’ın izdivaç programında inanılmaz bir olay yaşandı. Damat adaylarından Baha beyin gelin adayı Naz hanıma saldırması sonucunda programın diğer damat adayları, güvenlikçiler, sesçiler, teknik ekip ve program çalışanlarının da dahil olduğu 30 kişilik büyük bir kavga yaşandı. Detaylar haberimizde…

Survivor’da İlk Elenen İsim Belli Oldu!

24 Ocak gecesi TV8’de yayınlanan Survivor eleme bölümü ile birlikte adadan ilk ayrılan isim de belli oldu.

Özellikle ilk hafta olması sebebiyle adadaki hiçbir isim elenmek istemezken, Gönüllüler grubundan elenmesi için adı verilen dört kişi, eleme korkusunu yaşadı.

Ebru Şallının Çıplak Fotoğrafını Sansürsüz Paylaştı

Yapımcı Erol Köse, Ebru Şallının Çıplak Fotoğrafını kendi Instagram’ında sansürsüz şekilde paylaştı. Altına da çok ağır yorum yapan Köse paylaşımı kaldırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler