Ana SayfaDedikoduKıvılcım Ural takipçisine öyle bir yanıt verdi ki...

İlgili Postlar

Kıvılcım Ural takipçisine öyle bir yanıt verdi ki…

Ünlü şarkıcı Kaan Tangöze ile yaşadığı aşk ilişkisinde sorunlar olduğu haberleri ile gündeme gelen Kıvılcım Ural, bir takipçisine sosyal medyadan ayar verdi. Ural, yanıtı ile şoke etti. işte detaylar…

Kıvılcım Ural’dan sosyal medyada takipçisine ayar

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’nin Seçkin Piriler ile evli olduğu dönemde aşk yaşamaya başlayan, Tangöze ve Piriler evliliğine noktanın koyulmasının ardından hala daha ilişkisine devam eden şarkıcı Kıvılcım Ural, sosyal medyada bir takipçisine sert çıktı.

Kıvılcım Ural: “Müdanam yok, anladın mı?”

Bir süredir Seçkin Piriler’in eski eşi Kaan Tangöze ile olan ilişkisinde sorunlar yaşandığı haberleri ile gündemde olan Kıvılcım Ural, sosyal medya hesabından “Yaranmaya, iyi görünmeye çalışma anlamına gelen Arapça sözcük. Müdana etmemek deyimi ise kendini borçlu hissedecek duruma düşürmemek, kendi ayakları üstünde durmak, kimseye açıklama yapma gereği hissetmemek anlamlarına gelir” yazılı bir görsel paylaştı ve paylaşımına “Müdanam yok, anladın mı” notunu yazdı.

Kıvılcım Ural’dan şok yanıt: “Duman da bayılıyor sana. Çok ağlıyor sen yosun diye.”

Kıvılcım Ural’ın bu paylaşımına bir takipçisi “Yaw he he, zavallı yaratık seni. Senin yüzünden Duman’dan soğudum” yorumunu yazdı. Bu yoruma karşı sessiz kalamayan Kıvılcım Ural, yorumu yazan takipçisine “Duman da bayılıyor sana. Çok ağlıyor sen yosun diye.” yanıtını verdi. Kıvılcım ural’ın bu yanıtı, şoke etti.

Kıvılcım Ural kimdir?

Kaan Tangöze kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler