Esra Erol’un kardeşi Eda Erol herkesi şoke etti. Erol kardeşine de derman buldu ve Alişan’la birleştirdi. Peki Esra Erol’un kardeşi ne iş yapıyor? Elif filmi ile karşımıza çıkan Eda Erol’un oyunculuğa devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Son olarak Alişan ile birliktelikleri öğrenilen Erol son dönemde gündemi bir hayli meşgul ediyor. Alişan ise Erdoğan’a verdiği sözü tutacak gibi. Fenerbahçe maçında ınstagramdan yaptığı paylaşımı ardından herkesin diline düşen Alişan mutluluğunu  gizlemiyor. Alişan ile Eda Erol evlenecek mi? Ne zamandır birlikteler, söz ne zaman? Eda Erol ne iş yapar, kaç yaşında, nereli? Alişan Kiminle Evleniyor  Alişan’ın yaşı da merak edilenler arasında. İşte Eda Erol’a dair tüm merak edilenler…

Eda Erol’a dair tüm merak edilenler

İzdivaç programı sunan Esra Erol, Alişan’ı kardeşi Eda Erol (31) ile tanıştırdı. 3 haftadır birlikteler. Mayıs başında aileler de tanışacak.Alişan önceki gün Instagram hesabından ‘Birlikte ilk derbi’ yazarak sevgilisiyle fotoğraf paylaştı. Ancak karede, sarı saçlı sevgilisinin suratını bilerek gizlemesi dikkati çekti.

Televizyonda ilk ekran deneyimini 1 yıl önce 46 Yok olan dizisiyle adını duyduğumuz Eda Erol, ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da evlen Benimle sunucusunun kardeşi. 1986 doğumlu İstanbullu Eda Erol, Sinoplu anne ve göçmen babanın son kızı. Emekli polis memuru olan babasının İstanbul’a geldikden sonra Neşe Erberk ajansa kayıt ettirdiği manken Erol, Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümünden mezun olmuştur. İlk filmi Stajyer Mafya sonrası 46 dizisinde rol aldı. 163 cm boyu ve 56 kilo ölçülerinde ela gözleriyle büyüleyen biridir.

Eda Erol Kimdir?