Ana SayfaKimdirAlişan kiminle evlendi?

İlgili Postlar

Alişan kiminle evlendi?

Geçtiğimiz günlerde Alişan ve Buse Varol çifti muhteşem bir düğün töreni ile evlendi. Peki, ünlüler dünyasının müzmin bekarı Alişan’ın evlendiği Buse Varol kimdir? Buse Varol kaç yaşında? Buse Varol nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Buse Varol ne iş yapıyor? Alişan’ın eşi Buse Varol hakkında merak edilen her şeyi haberimizde bulabilirsiniz…

Alişan ve Buse Varol’a kilolarca altın takıldı! Taşımakta zorlandılar… İşte o altınların maddi değeri!

Buse Varol nerede doğdu? Kaç yaşında?

Buse Varol, 1990 yılında Manisa’da iki çocuklu bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Bir de kendisinden küçük erkek kardeşi var. Henüz 28 yaşında olan Varol, Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümü mezunudur. İlerleyen yıllarda yapacağı mesleğe çok tezat bir bölüm bitiren Buse Varol, mezuniyetinin ardından iki yıl boyunca bir eğitim kurumunda stajyer öğretmen olarak görev yaptı.

Alişan ve Buse Varol evlenir evlenmez balayına gitti!

Öğretmenlikten modelliğe

Güzelliği ve donanımı ile dikkat çeken Buse Varol, 2012 yılında düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmaya karar verdi. Yarışmada derece alamasa da önünde yepyeni bir dünyanın kapısının açılmasını sağladı. Buse Varol, yarışmadan sonra modellik yapmaya başladı.

Buse Varol, Alişan’la evlenir evlenmez soyadını değiştirdi!

Uzun süre modellik yapan Buse Varol, oyuncu olmaya karar verdi. Ümit Çırak, Müfit Aytekin, Mota Ayla Algan ve Bahar Kerimoğlu gibi isimlerden özel ders ile oyunculuk eğitimi aldı.

Söz vermişti, geç de olsa evlendi. Cumhurbaşkanı, Alişan’ın nikah şahidi oldu!

Nasıl oyuncu oldu?

Modellik kariyerinde ilerlerken keşfedildi ve oyunculuk teklifleri almaya başladı. Sonunda, modelliği bırakıp oyuncu olmaya karar verdi. Buse Varol’un ilk rol aldığı proje, 2013 yılında yayınlanan Tozlu Yollar isimli dizi oldu. Dizi ile büyük bir çıkış yakalayan Varol, oyunculuk kariyerinde hızla ilerliyor.

Buse Varol, en son rol aldığı Dostlar Mahallesi dizisinde Alişan ile tanıştı. Arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüştü. Buse Varol, 6 Mayıs 2018 günü ünlü türkücü Alişan ile evlendi.

Buse Varol’un rol aldığı dizi ve filmler:

Dostlar Mahallesi

Rüya

Dağ 2

Kış Güneşi

Sevda Kuşun Kanadında

Şehrin Melekleri

Arka Sokaklar

Tozlu Yollar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler