Ana SayfaÜnlülerBurcu Kıratlı: Hayat yolunda asla yorulma

İlgili Postlar

Burcu Kıratlı: Hayat yolunda asla yorulma

Atv’de yayınlanmaya başlayan Aşk Ve Mavi dizisinde özellikle kadın oyuncular oldukça popüler durumda. Geçtiğimiz günlerde özel bir röportaj veren Burcu Kıratlı hayatı ve kariyeriyle ilgili değerlendirmeler yaparken özellikle pes etmeyen bir yapısı olduğuna dikkat çekti.

Aşk Ve Mavi’nin Mavi’si Burcu Kıratlı

Hayat felsefesinin hayat yolunda asla yorulmamak olduğunu söyleyen güzel oyuncu, zaman zaman hayatta zorluklar yaşansa da hiçbir zaman pes etmediğini ve mücadeleyi bırakmadığını söyledi. Özellikle Aşk Ve Mavi dizisi için Kapadokya’da bulunan ve bir dönem zorlu çekim şartlarına katılmak durumunda kalan oyuncu, eksi 15 derecede dahi çalıştıklarını hatırlattı.

Çekim şartlarının zor olmasına rağmen ekip olarak iyi bir uyum yakaladıklarını belirten oyuncu, soğuk olmasına rağmen çok keyifli bir şekilde çekimleri tamamladıklarını söyledi. Dizide Mavi karakterini canlandıran Burcu Kıratlı, özellikle canlandırdığı karakterin çok duygusal bir yönü olduğunu ve özellikle bu duygusal yönünü çok sevdiğini belirtti.

Sette özellikle asistanı Erdi ile birlikte zaman geçirdiğini söyleyen oyuncu, tüm yapım ekibi ve oyuncular arasında iyi bir uyumun olduğunu ve böylece çekimde hep birlikte, bir arada olduklarını söyledi. Daha önce yaptığı röportajlarda özellikle oyuncu olma hikayesi ile ilgili ailesine dair önemli açıklamalar yapan güzel oyuncu, ailesini oyunculuk için zor ikna ettiğini fakat geldiği noktada ailesinin desteğini aldığını ve her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Röportajda fit vücudu ve güzelliğin sırları ile ilgili açıklamalar yapan Burcu Kıratlı, spora önem verdiğini ve sağlıklı beslenme alışkanlığı edindiğini belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler