Ana SayfaÜnlülerGeçen haftanın en çok merak edilen haberleri 7-13 Ocak

İlgili Postlar

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 7-13 Ocak

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 7-13 Ocak… Geçtiğimiz hafta ünlüler dünyasında yaşanan hareketliliği geride bıraktık. Ünlü isimler, hangi haber ile gündeme geldi? Hangi haber en çok merak edilen oldu? En çok hangi haberler okundu? Sizler için geçen haftanın en çok merak edilen haberlerini sıraladık. İşte sırası ile haftanın en çok merak edilen haberleri…

Geçen haftanın en çok merak edilen haberleri 31 Aralık-6 Ocak

Ece Erken’den Annesi Vefat Eden Hande Erçel’e Duygusal Mesaj…

Ece Erken’den annesi vefat eden Hande Erçel’e duygusal mesaj… Bir süredir kanser hastalığı yüzünden hastanede tedavi gören Hande Erçel’in annesi Aylin Erçel, bugün hayatını kaybetti. Annesinin vefatıyla sarsılan ünlü oyuncu Hande Erçel’e için sosyal medya hesabından duygusal bir gönderi paylaşan Ece Erken, neler söyledi?

Hande Erçel, Hastaneye Kaldırıldı!

Uzun süredir kanser tedavisi gören oyuncu Hande Erçel’in annesi Aylin Erçel vefat etti. Ünlü oyuncu Hande Erçel’e sosyal medya üzerinden birçok ünlü isimden başsağlığı mesajı geldi. Annesi Aylin Erçel’in vefat haberiyle sarsılan oyuncu Hande Erçel rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı.

Oyuncu Hande Erçel’in Annesinin Son Paylaşımı Dikkat Çekti!

Ünlü oyuncu Hande Erçel, annesinin rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiriyordu. Halka dizisinin çekimlerine başlayan oyuncu, yoğun iş temposu ile gündemde. Güzel oyuncu Hande Erçel, şu sıralar ise setten çıkıp hastaneye koşar oldu. Ünlü oyuncu Hande Erçel’in kanser tedavisi gören annesi Aylin Erçel’den kötü haber geldi. Oyuncu Hande Erçel’in kanser tedavisi gören annesi Aylin Erçel hayatını kaybetti…

Hande Erçel’in annesinin cenazesine katılan Burak Deniz’in hali yürek burktu

Hande Erçel’in annesinin cenazesine katılan Burak Deniz’in hali yürek burktu… Genç oyuncu Hande Erçel’in kanser hastalığından dolayı hayatını kaybeden annesinin cenaze törenine ünlü oyuncular akın etti. Törene katılanlar arasında yer alan ünlü oyuncu Burak Deniz’in halini görenler kahroldu. Burak Deniz’in acısı yüzünden okunuyordu.

İrem Helvacıoğlu Hakkında Son Kararı Osman Sınav Verdi!

İrem Helvacıoğlu hakkında son kararı Osman Sınav verdi! Atv’de ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterini canlandıran İrem Karadeniz’in, TV 8 kanalında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının yılbaşı özel programına kaltılması büyük yankı uyandırmıştı. Günlerdir süren tartışmaların ardından ünlü yapımcı Osman Sınav, başarılı oyuncunun dizideki gidişatı ile ilgili son kararın verdi.

Nefeslerin Tutulacağı Bir Zamanlar Çukurova’nın Bugün Yeni Bölümü Yayınlayacak Mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi geçtiğimiz hafta yayın gününde (Perşembe) yeni bölümüyle ekranlara gelmemişti. Bugün akşam yayınlanması gereken Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm ne zaman?

Acun Ilıcalı Bakın Hangi Başarılı Muhabir İle Yollarını Ayırdı?

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, ünlü muhabir Seyhan Erdağ ile yollarını ayırdı! Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’de röportajları ile dikkat çeken muhabir Seyhan Erdağ, Tv8 ile yollarını ayırma kararı aldı. Peki ünlü muhabir Seyhan Erdağ Tv8 ile yollarını neden ayırdı?

Mehmet Ali Erbil’in Son Sağlık Durumunu Nergis Kumbasar Açıkladı!

Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz Ekim ayında evinde düşerek yaralanmıştı. Hemen hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil, acilen ameliyata alınmış ama beklenmeyen bir olay 16 yıl gibi uzun bir süre mücadele ettiği kaçış sendromu hastalığı tekrar nüksetmiş ve uyutulmuştu. Uzun süre yoğum bakımda kalan Mehmet Ali Erbil ile ilgili sevindirici haber gelmiş yoğun bakımdan çıkmıştı. Peki uzun süredir yoğun bakımda olan Mehmet Ali Erbil’in son sağlık durumu nasıl

Onur Büyüktopçu: Tacize Uğradım!

Onur Büyüktopçu: Tacize uğradım! Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Koray karekteriyle tanınan ve çok sevilen oyuncu Onur Büyüktopçu, TV 8 ekranında yayınlanan Yemekteyiz programında yaptığı itiraf ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Sunuculuğunu yaptığı programda yaptığı itirafla tüm dikkatleri çeken Büyüktopçu, neler söyledi?

Yasak Elma’nın Yayın Tarihini Oyuncu Eda Ece Duyurdu!

Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin başrollerini paylaştığı, yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek – Zeynep Soyata’nın kaleme aldığı “Yasak Elma” ekranda yerini almaya devam ediyor. Yılbaşından önce son bölümü yayınlanan Yasak Elma’nın yeni bölüm tarihi belli oldu. Yasak Elma’nın yeni bölüm tarihini ise oyuncu Eda Ece açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler