Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ saç rengine veda etti! İşte yeni imajı...

İlgili Postlar

Pınar Altuğ saç rengine veda etti! İşte yeni imajı…

Pınar Altuğ saç rengine veda etti! İşte yeni imajı… Uzun zamandır sarı saçlar ile görmeye alışık olduğumuz ünlü oyuncu Pınar Altuğ’dan sürpriz hamle. Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, sarı saçlarının rengini değiştirdi. Pınar Altuğ, yeni imajı ile verdiği ilk pozu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Altuğ’un yeni saçları beğenildi mi? Gelen yorumlar nasıl oldu? Pınar Altuğ’un yeni imajı haberimizde…

Pınar Altuğ saç rengine veda etti

Türkiye’nin en uzun soluklu dizilerinden biri olarak Türk televizyonlarına ismini kazıyan Çocuklar Duymasın isimli sevilen dizide başrol olarak yer alan ve Meltem karakterine hayat veren başarılı oyuncu Pınar Altuğ, imajını değiştirdi. Pınar Altuğ, uzun süredir sarı görmeye alışık olduğumuz saç rengine veda etti. Pınar Altuğ saç rengine veda etti.

Yeni sene yeni saç rengi

Pınar Altuğ, yeni yıla yeni saç rengi ile girdi. Altuğ, yeni saç rengi ile verdiği ilk pozu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Ünlü oyuncu, paylaşımına “Dün koşturmaktan paylaşamamıştım, yeni sene yeni saç rengi” notunu ekledi.

İşte Pınar Altuğ’un yeni saç rengi

Pınar Altuğ saç rengine veda
Pınar Altuğ saç rengine veda

Pınar Altuğ, daha önce de saçlarının boyunu kısaltmış ve koyu renge boyatmıştı. Bir süre bu saç rengi ile boy gösteren Altuğ, sarı saçlarına geri dönmüştü.

Başarılı oyuncu Pınar Altuğ Atacan, 45. Altın Kelebek Ödülleri töreninde ‘En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncusu’ ödülünü almıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler