Ana SayfaÜnlülerKardashian'lardan Daha Eğlenceliyiz!

İlgili Postlar

Kardashian’lardan Daha Eğlenceliyiz!

Kardashian’lardan daha eğlenceliyiz! Fantezi müziğin sevilen ismi Lerzan Mutlu, katıldığı bir radyo programında keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Yeni albümü Aşk Acısı ile oldukça konuşulan ünlü şarkıcı,  çok ilgi görecek yeni projesini açıkladı. Bir süredir yaptığı televizyon programlarına ara veren Lerzan Mutlu, ekranlara bir sürprizle geri döneceğinin müjdesini verdi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Lerzan Mutlu’nun “Aşk Acısı” Gecesi!

Kardashian’lardan daha eğlenceliyiz!

Kardashian’lardan daha eğlenceliyiz! Fazetezi müziğin sevilen ismi Lerzan Mutlu, katıldığı bir radyo programında Yasemin Şefik ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

İbrahim Tatlıses, Yıldız Tilbe ve Müslüm Gürses gibi birçok  sanatçının en sevilen eserlerini seslendirdiği “Aşk Acısı” albümünün tanıtımını yapan Lerzan Mutlu, güzelliği ile dikkat çeken annesi ile yeni bir program müjdesini verdi.

İşte Lerzan Mutlu’nun Yasemin Şefik ile yaptığı keyifli sohbetten bazı satır başları…

Lerzan Mutlu, kendisine benzerliği ve güzelliğiyle dikkat çeken annesi ile yeni   projesinin müjdesini verdi.
Lerzan Mutlu, kendisine benzerliği ve güzelliğiyle dikkat çeken annesi ile yeni projesinin müjdesini verdi.

Lerzan Mutlu kimdir?

Kardashian ailesini izlediler, bir de bizi görsünler!

-Bir Alo de”, “Farzet”, “Kaç Kadeh Kırıldı”, “Beni Benden Alırsan” gibi şarkıları aşk acısı çekmiş olan herkes bu şarkıları dinlemiştir. Ben uzun zamandır aşk acısı çekmiyorum. Aslında aşk defterini kapattım. Artık acı çekmeye niyetim yok. Annemden sonra hayatta ikinci isim Özgür Aras’tır.

-“Yıllar önce internette bir sözlükte seninle ilgili şu başlık açılmış; Lerzan Mutlu varken, Sezen Aksu’yu seksi bulmak….ne diyorsun buna?” sorusunu yanıtlayan ünlü şarkıcı, şu açıklamasıyla dikkat çekti:

İlk defa duyuyorum. Çok şaşırdım. Sezen Aksu’ya bayılıyorum. Eğer başka bir hayat olsaydı; Sezen Aksu annem olsun isterdim. Hatta Onno Tunç ve Sezen Aksu’nun kızı olmak isterdim. Ben çocukken Levent’te ki evimizde komşumuzdu ikisi de…Bir gün kapılarını çaldım. Ama kimse açmadı…Sanırım evde yoktular çok beklemiştim. Ayrıca bu zamana kadar hiç Sezen Aksu ile tanışmadık.

-Televizyona çok güzel işler yaptım. Mutluyum bu yüzden. Ancak dönem biraz daha dijital dünyada. Ben de ilk defa burada açıklıyorum. Annemle beraber YouTube’a bir program hazırlıyoruz. Kardashian ailesini izlediler. Bir de bizi görsünler. Çok eğleneceli olacak.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler