Ana SayfaÜnlülerLerzan Mutlu'nun "Aşk Acısı" Gecesi!

İlgili Postlar

Lerzan Mutlu’nun “Aşk Acısı” Gecesi!

Lerzan Mutlu’nun “Aşk Acısı” gecesi! Uzun süredir ara verdiği müzik hayatına “Aşk Acısı” adını verdiği albümüyle geri dönen Lerzan Mutluİbrahim Tatlıses, Nalan, Müslüm Gürses, Yıldız Tilbe gibi çok önemli sanatçılarının eserlerini seslendirdi. Yeni albümü için bir tanıtım partisi düzenleyen Lerzan Mutlu’yu, bu özel gecede dostları yalnız bırakmadı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Aşıkken Sherlock Holmes Gibi Oluyorum!

Lerzan Mutlu’nun “Aşk Acısı” gecesi!

Lerzan Mutlu’nun “Aşk Acısı” gecesi! Türkiye’nin en sevilen sanatçılarının şarkılarından derlediği albümüyle müzik piyasasına geri dönen Lerzan Mutlu, yeni albümü için bir gece organize etti.

Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu’nun bu özel gecesine tüm dostları katılırken, geceye dair yaşananları Milliyet Gazetesinden Nazlı Mengi kaleme aldı.

İşte Nazlı Mengi’nin “Kendi çıtı pıtı, sesi dev!” başlıklı o yazısı…

Lerzan Mutlu'yu bu özel gecesinde dostları yalnız bırakmadı
Lerzan Mutlu’yu bu özel gecesinde dostları yalnız bırakmadı

Lerzan Mutlu kimdir ?

Kendi çıtı pıtı, sesi dev!

“Lerzan Mutlu’nun yeni albümü ‘Aşk Acısı’nı kutlamak için dostlarını ağırladığı neşeli gecede; onunla tanıştığım günü düşündüm. 7-8 sene önce hazırlayıp sunduğu televizyon programına konuk olduğumda, daha kuliste tanıştığımız ilk saniyede çok sevmiştim onu, o kadar içten ve sevimliydi ki… Yayın süresince harika vakit geçirdiğim ve ağırlandığım için saatlerin nasıl geçtiğini anlamamış, onun kıvrak zekasına ve program hakimiyetine bayılmıştım. Birlikte hem çok eğlenen hem de birbirine güvenen iki arkadaş olmak, bizim için kaçınılmazdı! Hani sanat dünyasında dost olmaz diye bas bas bağırıyorlar ya bazıları, bal gibi de olur, hem de en kralından! Hayatımda tanıdığım en dobra, delikanlı, içi dışı bir kadınlardandır Lerzan…

Televizyon programcılığındaki başarısı çok öne çıktığından, müziği biraz geri plana atmıştı uzun zamandır. Ama bugüne kadar İbrahim Tatlıses, Nalan, Yıldız Tilbe ve Müslüm Gürses’ten dinlediğimiz duygusal aşk şarkılarını yeniden yorumladığı albümüyle, fırtına gibi döndü müziğe. İTÜ Türk Musukisi Devlet Koservatuvarı mezunu olan sanatçıda bir ses var ki dostlar, zaten albümü dinlerken büyüleniyorsunuz da, bir de canlı dinleyince, cidden takkeniz uçuyor! O çıtı pıtı ‘Barbie bebek’ gibi kadından bu kadar güçlü bir ses nasıl çıkıyor, anlamıyorum!

Harika bir kutlama

Fasıl ekibi eşliğinde, kalabalık ortamda, mikrofonsuz çıplak sesiyle bir şarkılar söyledi; anlatamam, dinlemeniz lazım! Türkiye’de çok az kişide var Lerzan Mutlu’daki ses ve yorum gücü… Gözlerim yaşardı onu dinlerken, öyle diyeyim. Albümdeki ‘Beni Benden Alırsan’ şarkısını Lerzan, Alişan ve Hakan Altun, hep birlikte söylediler o akşam, şahit olunası anlardı.

Gecenin, Türkiye’nin önde gelen iletişim ve marka danışmanlarından Özgür Aras’ın organizasyonu olduğu, kusursuzluğundan belliydi. Nişantaşı’ndaki Yalan Dünya Meyhanesi’ne ilk kez gittim; ortamı, mezeleri, yemekleri ve servisiyle çok keyifli bir mekan. Pelit’in özel olarak hazırladığı üç katlı pasta da enfesti. Yani dostlar, onun muhteşem sesine tekrar kavuştuğumuz yeni albüm, başarısına yakışır bir şekilde kutlandı!”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler