Ana SayfaÜnlülerAşıkken Sherlock Holmes Gibi Oluyorum!

İlgili Postlar

Aşıkken Sherlock Holmes Gibi Oluyorum!

Aşıkken Sherlock Holmes gibi oluyorum! Yeni çıkarttığı albümü “Aşk Acısı” ile bir süredir ara verdiği müzik piyasasına geri dönen ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, katıldığı televizyon programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Aşık olduğu zaman kendisini, “Biraz külyutmaz, biraz kendine zarar veren, kendinden çok seven biri oluveriyorum” diyerek tanımlayan ünlü şarkıcı, başka neler anlattı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Lerzan Mutlu, “Aşk Acısı” Albümü İle Gündemde!

Aşıkken Sherlock Holmes gibi oluyorum!

Aşıkken Sherlock Holmes gibi oluyorum! Müzik hayatına bir süredir ara veren ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, son dönemlerde yaptığı televizyon programlarındaki açıklamaları ile gündem oluyordu.

Geçtiğimiz günlerde yeni albümü “Aşk Acısı”nı çıkartan sevilen şarkıcı, katıldığı bir televizyon programında aşk hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu.

Lerzan Mutlu, aşk hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı
Lerzan Mutlu, aşk hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı

Lerzan Mutlu kimdir?

Biraz çılgın, biraz takipçi Sherlock Holmes gibiyim!

Aşık olduğu zaman ruh halini, “Biraz külyutmaz, biraz kendine zarar veren, kendinden çok seven biri oluveriyorum.” diyerek tanımlayan ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, sözlerine şöyle devam etti:

“Aşk o kadar fazla şey hissettiriyor ki; iki işi aynı anda yapamıyorum, işime çok fazla konsantre olamıyorum. Aslında geçici bir duygu ama geçtiği zaman da çok fazla zamanınızın çalındığını hissediyorsunuz. Yani sadece sizden alıp götürüyor. Hiçbir aşk sonsuz değildir. Bir gün evlenirsem, o adam benim ayaklarımı gerçekten yerden kesmeyi başarmış biri olacaktır. Çünkü ben Kova burcuyum ve evlilik düşünen biri değilim. Biraz çılgın, biraz takipçi, Sherlock Holmes” gibiyim. Biraz külyutmaz, biraz kendine zarar veren, kendinden çok seven biri oluyorum.”

Yeni albümü “Aşk Acısı” ile yeni bir heyecan yaşadığını ifade eden Lerzan Mutlu, tek düşüncesinin albümü olduğunu söyledi.

Yeni albümünü kutladı

Lerzan Mutlu; İbrahim Tatlıses, Nalan, Müslüm Gürses, Yıldız Tilbe gibi büyük isimlerinin yıllar önce okudukları ve Türk Müzik tarihine geçen pek çok hiç şarkıyı “Aşk Acısı” adını verdiği albümünün tanıtım partisinde heyecanını şöyle anlattı:

“Benim için çok özel bir albüm. Bu muhteşem şarkıları tekrar dinleyiciyle buluşturmaktan hem gurur hem mutluluk duyuyorum. Şarkıların çıktığı an itibariyle dijital platformlarda ilk üç arasına girmesi beni çok mutlu etti. Tüm sevdiğim dostlarımla muhteşem bir gece ile kutlamak istedim. Yanımda olan herkese teşekkür ederim…”

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler