Ana SayfaÜnlülerKavgaya İrem Derici'nin Eski Eşi de Katıldı!

İlgili Postlar

Kavgaya İrem Derici’nin Eski Eşi de Katıldı!

Kavgaya İrem Derici’nin eski eşi de katıldı! İrem Derici’nin kendisinden 10 yaş küçük dansçısıyla birlikte olmaya başlamasının ardından yaşanan skandallara bir yenisi daha eklendi. Ataberk Özdene’nin eski sevgilisinin yaptığı şok edici açıklamalara cevap veren Derici’nin, eski eşinin yorumuna ne diyeceği büyük merak konusu oldu. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

İrem Derici’den Gökçe Yıldırım’a Jet Yanıt Geldi!

Kavgaya İrem Derici’nin eski eşi de katıldı!

Kavgaya İrem Derici’nin eski eşi de katıldı! Sosyal medyada yaptığı makyaj videoları ile tanınan Gökçe Yıldırım’ın yaptığı, “Sevgilim beni İrem Derici ile aldattı” açıklamasının ardından ortaya çıkan ayrıntılar tarafları karşı karşıya getirmişti.

Gökçe Yıldırım, sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderiyle olayla ilgili son kez konuştuğunu ifade etmiş ve şu şok edici ayrıntıları anlatmıştı:

Rıza Esendemir'in yorumu dikkat çekti
Rıza Esendemir’in yorumu dikkat çekti

Rıza Esendemir kimdir?

İğrenç şeyler gördüğümden ötürü üzgünüm

“Bu yıl büyük haksızlıklara uğradım, insanlıktan utandığım olaylarla karşılaştım ama ben hiçbir zaman kötülüğe kötülükle yanıt veren bir insan olmadım. Elimden geldiğince sessiz kaldım ama beni Instagram’dan takip edenler olup biten birçok şeyi gördü. Sosyal medyada gördüğünüz her şey doğru. Evet; bir ilişkim varken ilişkiye başlandı ve bunu karşı taraf yaptı. Karşı taraf bunun için aylarca uğraştı. Hiçbir şekilde dikkate almıyorduk ama vazgeçmedi ve amacına ulaştı.

İğrenç şeyler görmek zorunda kalmaktan dolayı üzüntülüyüm. Bir gün kendi bilgisayarımı açtım ve bilgisayarımda o kişinin oturumu açıktı. Orada ben her şeyi gördüm. Bütün yazışmaları, videoları, resimleri ve bir sürü iğrenç şeyleri… Herkes hak ettiği hayatı bir gün yaşar. ‘Ben affederim ama Allah affetmez’ diye bir laf vardır ya… Hakkımı helal etmiyorum.”

Kesin ben de aldatıldım!

Magazin basını İrem Derici – Ataberk Özdene ve Gökçe Yıldırım arasında yaşanan olayları dikkatle takip ederken, gelen yeni yorum şaşkına çevirdi.

İrem Derici’nin eski eşi Rıza Esendemir’in, olaylarla ilgili sosyal medya hesabından paylaştığı “Kesin ben de aldatım” sözleri büyük dikkat çekti.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler