Ana SayfaÜnlülerYusuf Güney, Hakkındaki İddialara Cevap Verdi!

İlgili Postlar

Yusuf Güney, Hakkındaki İddialara Cevap Verdi!

Yusuf Güney, Hakkındaki İddialara Cevap Verdi! Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, sosyal medyadan tanıştığı bir kadınla arasında çıkan tartışma sonrası darp ettiği iddialarına ilk defa cevap verdi. Yusuf Güney ve genç kadın arasındaki kavga neden çıktı? Ünlü şarkıcı bu iddialar karşısında neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Yusuf Güney’in Tehdit Davasında Flaş Gelişme!

Yusuf Güney, Hakkındaki İddialara Cevap Verdi!

Yusuf Güney, Hakkındaki İddialara Cevap Verdi! Ünlü şarkıcı Yusuf Güney hakkında sosyal medyadan tanıştığı bir kadınla buluşması sonrasında çıkan tartışmada genç kadını darp ettiği iddia edilmişti.

İddialara göre Deniz Ç. isimli bir kadınla tanışan Yusuf Güney, mesajlaşmanın ardından genç kadınla İstinye’de buluştu. Daha sonra Bebek’te bulunan bir mekana giden Yusuf Güney ve Deniz Ç, mekan çıkışında bindikleri takside mekanda gelen hesap yüzünden tartışmaya başladı. Yusuf Güney’in küfür ve hakaret içeren sözlerinin ardından taksiden inmek isteyen genç kadına ünlü şarkıcı, tekme ve tokat attı.

Yaşanan bu olayın ardından genç kadın polis merkezine giderek Yusuf Güney’den şikayetçi oldu. Yusuf Güney hakkında İstanbul Ailenin Korunması Bürosu soruşturma açarken, Deniz Ç. Güney ile barıştığını belirterek şikayetinden vazgeçti.

Yusuf Güney, hakkında çıkan iddialarla ilgili ilk kez konuştu
Yusuf Güney, hakkında çıkan iddialarla ilgili ilk kez konuştu

Yusuf Güney Kimdir?

Takside bana saldırmaya başladı

Hakkında çıkan takside genç kadını darp ettiği iddiaları ile ilgili ilk kez konuşan Yusuf Güney, 2. Sayfa programına bağlanarak şunları söyledi:

“Benim böyle bir şey yapacağım kimin aklına gelir? Haberi bu şekilde yayınlayan arkadaşlarımın yaptığı ayıp ve terbiyesizliktir. Gece dışarı çıktık ben güzel bir mekanda oturdum onun isteği üzerine gittik eğlendi ben alkol almıyorum o alkol aldı. Türkiye’de sıkıntılı algılanabilecek hareketler yaptı.

Biz de kalktık orada hesapla alakalı ufak bir olay oldu güldük hallettik. Sonra taksiye binince başka mekana gitmek istedi ancak ben istemedim sonra birden argo kelimeler kullanarak bağırmaya başladı. Takside bana saldırmaya başladı. Arkadaşı da vardı o da şok oldu ben de sonra kendisini zaptetmedik çıldırdı.

Karşılıklı şikayetçi olduk

Taksiyi kenara çektirdim indik saldırmaya devam etti. Sonra olayı ben yapmışım gibi polis çağırdı. Polisler geldi karakola gittik karşılıklı şikayetçi olduk. Benim elim ayağım her yerim mosmor oldu gidip darp raporu aldım. Bunu yapan da kız arkadaşım. Asıl darp edilen benim ben lafını bile etmedim. Kendisinde de hiçbir şey yok. Buna rağmen şikayetçi oldu.

Kendimde değildim diyerek şikayetini geri çekti

Beni gören polisler bile ‘Ne oldu sana?’ diye sordu. Aradan birkaç saat geçti ayıldıktan sonra yaptığının yanlış olduğunu anladı. Yanımızdaki arkadaşı da ‘Sen ne yaptın?’ diye sordu. ‘Ben kendimde değilim’ diyerek şikayetinden vazgeçti. Ben de şikayetimi geri çektim. Hala da konuşuyoruz sıkıntı yok. Biz 4 aydır birlikteyiz. İlk defa böyle bir şey yaşadık.

Ahmet ve Sıla olayından sonra herşeyi büyütmeye başladınız!

Arkadaşım zamanında yaşadığı şeylerden dolayı sinir hapları kullanıyormuş. Ben bu durumlarını bilmiyordum. Bir erkeğin bir kadına dokunması çok saçma zaten. Ahmet Kural ve Sıla olayından sonra en ufak şeyi büyütmeye başladılar. Olayın içini bilmeden saçma haberler yapılmaya başlandı.”

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler