Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya İle Ali Atay'ın Düğün Davetiyesi Dikkat Çekti!

İlgili Postlar

Hazal Kaya İle Ali Atay’ın Düğün Davetiyesi Dikkat Çekti!

Son dönemde Bizim Hikaye dizisinde Filiz karakterine hayat veren Hazal Kaya gündemde sık sık yer alıyor. Fox TV’nin sevilen dizisi Bizim Hikaye’de Filiz karakterine hayat veren güzel oyuncu Hazal Kaya evleniyor. Oyuncu Hazal Kaya (28) ile meslektaşı Ali Atay (42), kısa süre önce aile arasında yapılan törenle nişanlanmıştı. Evlenme kararı alan ve kısa bir süre önce nişanlanan çiftin merakla beklenen düğün davetiyesi ortaya çıkmıştı. Fakat ünlü çiftin düğün davetiyesi birçok eleştiriye maruz kaldı. İşte o eleştiriler…

Düğün veya diğer etkinlikleriniz için ihtiyacınız olabilecek davetiye tasarım hizmetleri için SadeceON en kaliteli ve en profesyonel tasarımcıları sizin için bir araya getiriyor. Ekonomik fiyatlar ile düğün davetiye tasarımları için Sadeceon güvenli ödeme sistemi sunarak yalnızca 10 liradan başlayan hizmetleri size sunuyor. Siz de hemen avantajlı alışveriş ve güvenli ödeme imkanları sunan SadeceON’a gelerek fırsatları kaçırmayın!

Çocuklara iyi geceler dileriz…

Kısa süre önce nişanlanan Ali Atay ve Hazal Kaya’nın düğün davetiyesi gündeme gelmişti. Davetiyedeki ayrıntı ise bazı çocuklu ailelerin tepkisine neden oldu. Davetiyedeki detay “Çocuklara iyi geceler dileriz” yazması oldu. Çift kibarca düğüne çocuk getirmemelerini rica etti. Davetiyenin ortaya çıkması sonrası sosyal medyada birçok eleştiri yapıldı. İşte bazı eleştiriler…

Hazal Kaya Kimdir?

Ali Atay Kimdir?

Ünlü çift Ali Atay ve Hazal Kaya’nın düğün davetiyesine yapılan bazı eleştiriler…

“Koskoca 2 oyuncu 3 palyaço tutup oyun odası olan bir mekan da düğün yapamıyor mu? Ne demek çocuklar gelmesin!”

“Davetiyede özellikle çocukların getirilmemesi konusunda ifade edilmesini gereksiz gördük.”

“Koskoca Hazal Kaya bile davetiyeye çocuklara iyi geceler yazdırmış.” “Çocuğum yapılan düğünden kıymetsiz ya bırakır giderim. ”

“Çocuklara iyi geceler. Nasıl kibar bir dille yazılmış.”

“Gerçekten ya ben de düşünüyorum. Kime bırakacak insanlar diye. Hepsinin bakıcısı yardımcısı zaten var. Ne bilsin biz gibiler…”

Hazal Kaya’nın Bekarlığa Veda Partisi Fotoğrafları Ortaya Çıktı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler