Ana SayfaÜnlülerKuşum Aydın'ın Yıllardır Sakladığı Eşi Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Kuşum Aydın’ın Yıllardır Sakladığı Eşi Ortaya Çıktı!

Kuşum Aydın’ın yıllardır sakladığı eşi ortaya çıktı! Magazin ve sanat dünyasının en sevilen isimlerinin başında gelen ünlü şarkıcı Kuşum Aydın’ın yıllardır sakladığı eski eşi ortaya çıktı. 20’li yaşlarının başındayken İsviçreli sevgilisini hamile bırakan Kuşum Aydın, 2008 yılında kimle evlendi? Ünlü şarkıcı, neden evliliği konusunda konuşmayı hiç istemiyor? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Kuşum Aydın’dan Nusret’e Büyük Tepki!

Kuşum Aydın’ın yıllardır sakladığı eşi ortaya çıktı!

Kuşum Aydın’ın yıllardır sakladığı eşi ortaya çıktı! Magazin dünyasının en renkli yüzlerinden birisi olan ve Türk halkı tarafından çok sevilen Kuşum Aydın’ın bugüne kadar sır gibi sakladığı eski eşiyle resimleri ortaya çıktı.

İlk evliliğini 2008 yılında Almanya’da Tülay Çakır ile gerçekleştiren ünlü şarkıcı, 5 yıl Çakır ile evli kaldı.

Babasının o dönem kanser hastası olması ve torun sahibi olmak istemesi üzerine Tülay Çakır ile nikah masasına oturan Kuşum Aydın, yine babasının hastalığı yüzünden düğün yapamadı.

Kuşum Aydın, 2008 yılında Tülay Çakır ile nikah masasına oturdu
Kuşum Aydın, 2008 yılında Tülay Çakır ile nikah masasına oturdu

Aydın Uğurlular kimdir

Benim aşk hayatımla kimse ilgilenmedi

Daha önce verdiği bir röportajda neden gizlice evlendiği sorusunu yanıtlayan Kuşum Aydın, verdiği yanıtla dikkat çekmişti.

“Bazı şeylerimi çok güzel kamufle edebiliyorum” diyen ünlü şarkıcı, 5 yıllık birlikteliğin ardından nikah masasına oturma hikayesini şu sözlerle anlatmıştı:

“Benim aşk hayatımla kimse ilgilenmedi. Bazı şeylerimi çok güzel kamufle edebiliyorum. Mesela anneannem Allah rahmet eylesin televizyonda röportajı yapılmış bir kişi olmasına rağmen anneannemin de, babamın da cenazesini saklayabildim basından. Bir takım şeyleri saklıyorum.Ben gece hayatını çok seven, gezen biri değilim. Hayatımda hiç içki içmedim. Onun için gezdiğim, dağıttığım ortamlar da olmadı. Bunlarla da ilgilenmediler. Zaten her sabah televizyondaydım.”

Bize torun yerine kedi sevdiriyorsun

Babasının kanser hastası olduğunu ve torun hasreti yaşadığını ifade eden Kuşum Aydın, “Bir gün bana ‘Bize torun yerine kedi sevdiriyorsun’ dedi. Ben de madem birlikteyiz evlenelim o zaman, babam da mutlu olsun dedim. Ama göremedi.” diyerek evlilik macerasını anlattı. 

Yıllardır televizyonda severek izlenilen ünlü şarkıcı, hakkında en çok merak edilen çocuğu olup olmadığı ile ilgili soruya ise verdiği yanıtla oldukça şaşırtmıştı.

Çocuğum olma ihtimali var ama bilmiyorum

Hakkında yıllardır konuşulan bir kız çocuğu olduğu ve onu basından sakladığı iddia edilen ünlü isim, bu konuyla ilgili şöyle söylemişti:

“Çocuğum yok. Olma ihtimali var ama bilmiyorum. Ben 21-22 yaşlarındayken İsviçreli bir kız arkadaşım vardı. Kalabalık bir grupta ‘Ben hamile kaldım” diyerek başından geçen bir olayı anlatmıştı.O zaman çekindim anneme babama söylemeye. ‘Ben doğuracağım’ demişti. Hatta Yasemin Bozkurt bunu çok araştırdı ama bilgi alamadı.”

Bu dedikoduların çıkmaya başladığı ilk dönemlerde kendisinin de bu sorunun cevabını çok merak ettiğini ve araştırma yaptığını ifade eden ünlü isim, “Yıllar sonra bir çocuğumun ortaya çıkma ihtimali var mı bilmiyorum.” itirafı ile kafaları karıştırmıştı. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler