Ana SayfaKimdirRıza Esendemir kimdir?

İlgili Postlar

Rıza Esendemir kimdir?

Ünlü şarkıcı İrem Derici ile evlenip boşanması ile adını sık sık magazin gündeminde gördüğümüz radyocu Rıza Esendemir kimdir? Rıza Esendemir hangi burç? Rıza Esendemir, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, hangi çalışmaları gerçekleştirdi, kimlerle evlendi? Rıza Esendemir’in iş ve aşk hayatına dair tüm detaylar haberimizde…

Rıza Esendemir kimdir? Rıza Esendemir aslen nerelidir? Rıza Esendemir kaç yaşında? Rıza Esendemir hangi burç?

19 Mayıs 1979’da doğan Rıza Esendemir 40 yaşındadır. Denizli’de dünyaya gelen Rıza Esendemir boğa burcudur.

Rıza Esendemir kimdir?

Rıza Esendemir, 19 Mayıs 1979 tarihinde Denizli’de dünyaya geldi. Şimdilerde başarılı bir radyocu olan Esendemir, radyoculuğa çok küçük yaşlarda merak sardı. Henüz 11 yaşındayken, Denizli’de radyoculuğa başladı. Rıza Esendemir, 1997 yılında Best FM’de A-Rıza Show isimli bir radyo programı sunmaya başladı. Programında, gündemde olan konuları eğlenceli bir dille işledi, farklı tiplemeler yaptı ve eğlenceli telefon şakaları yaptı.

Fenomen haline gelmesi, Gelinim Olur musun? isimli evlilik yarışmasında Semra Kaynana olarak tanınan Semra Yücel’in yarışmada sarf ettiği sözleri müzik alt yapısıyla birleştirerek “Semra Yücel Megamix” yani daha net hatırlayacağımız şekilde “Daldan Dala” isimli şarkıyı yaptı. Bu şarkı, dinleyicilerden yoğun ilgi gördü ve bir anda tüm Türkiye’nin diline pelesenk oldu.

Rıza Esendemir, ilk olarak Yeşim Vatan ile dünya evine girdi. Bu evlilikte aradığı mutluluğu bulamayan Esendemir, 2011 yılının Eylül ayında boşandı. İkinci evliliğini ise, 13 Eylül 2014 tarihinde ünlü şarkıcı İrem Derici ile yaptı. Ancak, bu evliliğinde de aradığı mutluluğu bulamadı ve tek celsede boşandı. Şimdilerde, ekranların aranan yüzlerinden biri olan, güzelliği ile dikkat çeken ünlü oyuncu Gözde Mukavelat ile aşk yaşıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler