Ana SayfaÜnlülerİrem Derici'den Gökçe Yıldırım'a Jet Yanıt Geldi!

İlgili Postlar

İrem Derici’den Gökçe Yıldırım’a Jet Yanıt Geldi!

İrem Derici’den Gökçe Yıldırım’a jet yanıt! İrem Derici’nin kendisinden 10 yaş küçük dansçısıyla aşk yaşadığı haberlerinin ardından, eski sevgili Gökçe Yıldırım’ın açıklamaları bomba etkisi yaratmıştı. Sosyal medya fenomeni Gökçe Yıldırım’ın açıklamaları karşısında ünlü şarkıcıdan yanıt gecikmedi. Ataberk Özdene’nin kendisini İrem Derici ile aldattığını iddia eden Gökçe Yıldırım için ünlü şarkıcı neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

İrem Derici Sevgilimi Elde Etmek İçin Çok Uğraştı!

İrem Derici’den Gökçe Yıldırım’a jet yanıt!

İrem Derici’den Gökçe Yıldırım’a jet yanıt! İrem Derici’nin kendisinden 10 yaş küçük dansçısıyla aşk yaşamaya başlamasının ardından Gökçe Yıldırım’ın açıklaması şok etkisi yaratmıştı.

Ataberk Özdene ile kendisinin sevgili olduğu dönemde İrem Derici ile ilişkisinin başladığını iddia eden Yıldırım, Derici’nin Ataberk Özdene’yi elde etmek için çok uğraştığını iddia edip şöyle söylemişti:

“İlk önce şu söyleyeyim. Son derece kırgınım. Gördüğüm şeyler onur kırıcı, çirkin şeylerdi. Benim bilgisayarımdan oturum açmış Ataberk ben de bilgisayarı açınca gördüm ihaneti.

Bu yeni olan bir şey değil Mayıs ayından beri olan bir şey. Ben Ataberk’e soruyordum, o da bu durumdan rahatsız olduğunu söylüyordu.İrem bana da mesaj atmıştı, ‘bir türlü tanıştırmadı bizi senin oynak!’ Ama öğrendim ki o zaman ilişkileri başlamış zaten. Bu kadının kadına yaptığı bir şiddettir. Ben güçlü olmaya devam edeceğim.”

İrem Derici ve Ataberk Özdene'nin aşkı, bu fotoğraf ile ifşa oldu
İrem Derici ve Ataberk Özdene’nin aşkı, bu fotoğraf ile ifşa oldu

İrem Derici kimdir?

Herkese hayırlı işler, bol kazançlar

Sosyal medyada yaptığı makyaj videoları ile fenomen olan Gökçe Yıldırım’ın yaptığı, “Sevgilim beni İrem Derici ile aldattı” açıklamasına jet bir yanıt verdi.

Gökçe Yıldırım’ın, Özdene’nin kendisini Derici ile aldattığını ve bunu da kendi kişisel bilgisayarındaki video ve mesajlardan öğrendiğini söylemesinin üzerine ünlü şarkıcı şu açıklamayı yaptı:

“Ben neymişim be abi! Kudretim bir yere kadar arkadaşlar; onu ayırdı, bunun sevgilisini çaldı. Ee yeter… Perakende satış ürünü mü, gerizekalı mı bu insanlar? Ünlü olmak bu denli heves edilecek bir şey değil. Hele ben bunun için hiç doğru bir basamak değilim. Bakın ünlü olunca böyle hedef tahtası oluyorsunuz; vurun popçuya festivali. Hele konuşmayan, susan yapınız varsa, geçmiş olsun. İşimden ve mutluluğumdan başka hiçbir şey umurumda değil benim. Ben kendimi aşırı iyi tanıyorum ve kendime aşığım. Herkese hayırlı işler, bol kazançlar.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler