Ana SayfaÜnlülerMagazin Dünyasının Bermuda Şeytan Üçgeni...

İlgili Postlar

Magazin Dünyasının Bermuda Şeytan Üçgeni…

Magazin dünyasının Bermuda Şeytan Üçgeni… Magazin basınına sık sık kavgaları ile yansıyan Gülben Ergen, Yeşim Salkım ve Seren Serengil üçlüsü, Magazin Konseyi ekibi tarafından Bermuda Şeytan Üçgeni olarak değerlendirildi. Üçlü arasında yaşanan tartışmaların sonu gelmezken, Konsey basına en son yansıyan Gülben Ergen – Yeşim Salkım kavgasını ele aldı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Yılın Magazine Damga Vuran 12 Olayı!

Magazin dünyasının Bermuda Şeytan Üçgeni…

Magazin dünyasının Bermuda Şeytan Üçgeni… Cengiz Semercioğlu, Ömür Gedik ve Onur Baştürk’ün oluşturduğu Magazin Konseyi ekibi, haftaya damgasını vuran Yeki Salkım – Gülben Ergen kavgasını ele aldı.

Yıllardır magazinde kavgaları hiç eksik olmayan Gülben Ergen, Yeşim Salkım ve Seren Serengil üçlüsünü Bermuda Üçgeni olarak değerlendiren ekip, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Gülben Ergen’in kendisini ve çocuklarını ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle Yeşim Salkım hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, Yeşim Salkım sosyal medya hesabından jet hızıyla yanıt vermişti.

Magazin Konseyi ekibi Gülben Ergen - Yeşim Salkım kavgasını masaya yatırdı
Magazin Konseyi ekibi Gülben Ergen – Yeşim Salkım kavgasını masaya yatırdı

Yeşim Salkım kimdir?

Dengemi bozmayınız…

“Dengemi bozmayınız…” başlıklı bir gönderi paylaşan Yeşim Salkım, şunları söylemişti:

“Ben psikopat ruhlu katil bir kadın gibi gösteriliyorum. Savcılıktan herkesin telefonunun dinlenmesini isteyeceğim. Ben kimseyi tehdit etmedim. Ben başkaları gibi göstermelik anne değilim. Çocuklarımı bu tip yalanlara alet etmem, edene de müsade etmem.”

Gülben Ergen kimdir?

Bu kavga bitmez!

Yeşim Salkım ile Gülben Ergen’in kavgasını masaya yatıran Magazin Konseyi ekibi, şu yorumlarda bulundu:

Cengiz Semercioğlu: Yeşim Salkım, Gülben Ergen, Seren Serengil… Magazin dünyasının ‘Bermuda Üçgeni’dir… Geçen yıl televizyonda ben bu üçgenin içine girdim RTÜK’ten bile ceza yedim… O derece yani… Bermuda Üçgeni’nin sırrı çözüldü, bizimkilerin hâlâ çözülemedi. Benim tavsiyem, bu Bermuda Üçgeni’ne girmeyin kaybolursunuz. Dikkatinizi çekerim, girip kaybolmuş biri olarak söylüyorum.

Onur Baştürk: Herhalde insanlık Mars’a yerleştiğinde dahi bu kavga bitmeyecek! Bu nasıl bir kindir, nasıl bir gerilimdir? Şu haklı ya da bu haksız demek istemiyorum, ama her iki taraf da artık koca koca kadınlar olduk, birbirimizi sevmesek de bu konuyla artık gündeme gelmeyelim demeli. Diyebilmeli. Çok zor değil.

Ömür Gedik: Ne yazacağımı bilemediğim bir konu da bu işte. Bitmeyen kavganın son halkası. Keşke adliyeler bu tür davalarla işgal edilmese.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler