Ana SayfaÜnlülerOnur Büyüktopçu: Tacize Uğradım!

İlgili Postlar

Onur Büyüktopçu: Tacize Uğradım!

Onur Büyüktopçu: Tacize uğradım! Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Koray karekteriyle tanınan ve çok sevilen oyuncu Onur Büyüktopçu, TV 8 ekranında yayınlanan Yemekteyiz programında yaptığı itiraf ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Sunuculuğunu yaptığı programda yaptığı itirafla tüm dikkatleri çeken Büyüktopçu, neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Yemekteyiz Program Sunucusu Onur Büyüktopçu’nun Büyük Başarısızlığı Neydi?

Onur Büyüktopçu: Tacize uğradım!

Onur Büyüktopçu: Tacize uğradım! TV 8’de yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen yarışma Yemekteyiz’in başarılı sunucusu Onur Büyüktopçu, yaptığı itiraf gündemde bomba etkisi yarattı.

Her hafta 5 yeni yarışmacının konuk olduğu programda, yarışmacılar kendi gününde hazırladığı yemekler ile birbirleri ile yarışıyor.

Programda yarışmacılarla sohbet ederken cinsel taciz konusu açılınca, başarılı sunucu bir kadın hayranı tarafından taciz edildiğini itiraf etti.

Oramı buramı mıncıkladı!

Yaşadığı taciz olayının 3 yıl önce bir tatil beldesinde başına geldiğini söyleyen Onur Büyüktopçu, olayla ilgili “oramı buramı mıncıkladı” ifadesini kullandı.

Onur Büyüktopçu'nun itirafı  bomba etkisi yarattı
Onur Büyüktopçu’nun itirafı bomba etkisi yarattı

Onur Büyüktopçu kimdir?

Benim vücuduma dokunma hakkı yok!

3 yıl önce bir tatil beldesine giden Büyüktopçu, deniz kenarında üstü çıplak olarak güneşlendiği sırada bir kadın tarafından bir anda tacize uğrayarak yerinden sıçramasını şu sözlerle anlattı:

Üstüm çıplak altımda şort var. Güneşlenmişim. Bir tane biri geldi. Ben herhalde arkadaşım şaka yapacak sandım. Bir tane hanımefendi diyeceğim ama hanımefendi de değil. Oramı buramı mıncıklıyor. Kalktım hemen gözüm kapalı. Ayy koriş dedi ben seni çok seviyorum. Dedim hanımefendi ne yapıyorsunuz? Ben orada güneşlenen bir insanım. Bu bir tacizdir. Yapamazsınız öyle bir şey. Beni ekranda çok sempatik bulabilirsiniz. Ama böyle bir hakkı yok. Benim vücuduma dokunma hakkınız yok. Hiç kimsenin yok. Ben çok sinirlendim. Oradaki görevliye seslendim. Dedim ki şu hanımfendiyi alın buradan. Mahkemeye versem tacizden kazanırım. Bir de bu ünlü işte burnu havada diyorlar. Ben bir hanımefendiye yapsam orasını burasını mıncıklasam döverler beni.

“Kimsenin benim vücuma dokunma hakkı yok.” diyerek yaşadığı olaya olan tepkisini ifade eden başarılı sunucu, yaşadığı talihsiz olayı anlatırken dahi sinirlendiğini söyleyerek tepkisini gösterdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler