Ana SayfaDedikoduGeçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (19.11.17)

İlgili Postlar

Geçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (19.11.17)

Magazin gündemini sizler için değerlendirmeye son dakika gelişmelerini takip etmeye devam ediyoruz. Magazinhaberleri.com ekibi olarak En Çok İlgi Çeken Haberler ile gündemdeki başlıkları sizler için derledik. Gündeme bomba gibi düşen haberlerin sizler için biz özetini oluşturduk.

Bakalım hangi ünlü hangi haberi ile bu hafta gündemde kalmış işte En Çok İlgi Çeken Haberler

Öğrenciler Artık Ders İçin Hocaları İle Cinsel İlişkiye Girecek!

Artık insanlar özel derslere para vermeyecek! Özel ders alan kişiler hocalarına para vermek yerine hocaları ile cinsel ilişkiye girecek!

 

Nicki Minaj Dergi Kapağı Oldu, Ortalık Karıştı!

Nicki Minaj, dün gece sosyal medya hesabından dergi kapağı olduğu derginin kapağını paylaştı.

 

Mehmet Ali Erbil’in Kızı Yasmin Erbil Çıplak Fotoğrafını Paylaştı!

Mehmet Ali Erbil’in biricik kızı Yasmin Erbil, cep telefonu ile arkadaşı ile çıplak bir şekilde görüştüğü sırada ekran görüntüsünü alıp sosyal medyada paylaştı!

 

Bülent Ersoy’a Evlenme Teklifi Edildi!

Bülent Ersoy’un cinsiyet değiştirmeden önceki dönemdeki fotoğraflarını medyaya yayan Onur Akay, bir televizyon programının canlı yayınına katılıp “Şuan Bülent Ersoy, benimle evlense bugün evlenirim” diyerek Bülent Ersoy’a evlenme teklifi etti!

Adnan Oktar 18 Kedicikle Bakın Ne Yaptı!

Adnan Oktar’ın bu canlı yayınını izleyen insanlar Adnan Hoca’nın 18 kediciğin arasından özellikle en cesur kediciklerini en öne oturttuğunu görünce “Adnan Hoca İyice Abarttı” diyerek hocanın abarttığını söylediler.

 

Şeyma Subaşı Operasyonu! 3 Kişi Göz Altında 15 Kişi Aranıyor

Kanal sahibi ve yapımcı Acun Ilıcalı ve bir süre önce evlenmiş olduğu Şeyma Subaşı’yı karalamak adına kurulan çeteye yapılması gerekenler başladı. İnternet üzerinde sosyal medya hesaplarından hakaret ettiği iddiasıyla 3 kadın göz altına alındı fakat hepsi bu kadar değil. Bu çeteden olan diğer 15 kişi de aranıyor.

 

Natacha Rodrigues, Ronaldo İle Tek Gecelik İlişkisini İtiraf Etti!

TV Yıldızı Natacha Rodrigues, Ronaldo ile birlikte yaşadıkları tek gecelik ilişkiyi itiraf etti! O zaman Ronaldo’nun hamile olan sevgilisini kendisi ile aldattığını itiraf eden Rodrigues, “Ronaldo, Kalçalarını Seviyorum, Onu Görmek İstiyorum diye mesaj attı” dedi.

 

Helin Avşar’ın Estetiksiz Halini Görenler İnanamıyor

Avşar Kızı Hülya Avşar’ın biricik kardeşi Helin Avşar ‘ın estetiksiz zamanlarında çekilen fotoğrafları ortaya çıktı! Fotoğrafları görenler Helin Avşar estetiksiz hiçbir şeymiş demekten kendilerini alamadı.

 

Eşini Boşayan Survivor Sema, Bambaşka Biri Oldu!

Survivor 2018 yarışmacılarından biri Sema Aydemir oldu. Sema Aydemir eşi Eşref Apak’ı boşadıktan sonra kızlık soyadına döndü. Hayatını baştan sona değiştiren Semay Aydemir boşanma sonrasında adeta küllerinden yeniden doğdu. Survivor’daki eski halinden eser kalmayan Sema Aydemir bakımlı ve güzel haliyle dikkat çekiyor.

 

Hamile Olmadığını Kanıtlamak İçin Çıplak Poz Verdi!

Hakkında hamile olduğu yönünde iddialar çıkan ve bu yönde takipçilerinden oldukça fazla sayıda soru almış olan TV yıldızı Jessica Shears, dedikoduları bitirmek için sosyal medya üzerinden çıplak fotoğrafını paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler