Ana SayfaDedikoduEşini Boşayan Survivor Sema, Bambaşka Biri Oldu!

İlgili Postlar

Eşini Boşayan Survivor Sema, Bambaşka Biri Oldu!

Kumar Batağındaki Eşini Boşayan Survivor Sema, Küllerinden Yeniden Doğdu

Survivor 2018 yarışmacılarından biri Sema Aydemir oldu. Sema Aydemir eşi Eşref Apak’ı boşadıktan sonra kızlık soyadına döndü. Hayatını baştan sona değiştiren Semay Aydemir boşanma sonrasında adeta küllerinden yeniden doğdu. Survivor’daki eski halinden eser kalmayan Sema Aydemir bakımlı ve güzel haliyle dikkat çekiyor.

Oğlunun Velayetini Aldı

Survivor 2018 kadrosuna dahil olduktan sonra günlerini spor salonunda geçiren Sema Aydemir, Survivor adasından döndükten sonra İzmir’e yerleşti. Eşi milli sporcu [vurgu color=”#dd3333″]Eşref Apak[/vurgu]’tan kumar borçları yüzünden boşanan Sema Aydemir, oğlu Ali’nin velayetini de aldı. Oğlu Ali’ye çok düşkün olan Sema Aydemir şu sıralar tüm vaktini oğlu ve sporla geçiriyor.Ayrıca Sema Aydemir oğlu için eski eşinden aylık 1000 tl nafaka alıyor.

Kumar Borçlarından Bıktı, Düzelmeyince Boşandı

Sema Aydemir dilekçesine şunları yazmıştı: “Eşref, hamilelik dönemimde kumar sorunuyla karşılaştı. Kendisine ait 4, evliyken birlikte aldığımız bir evi kumarda kaybetti. İkimizin de olimpiyatlardan kazandığımız ödül paralarını kumara yatırdı ve kaybetti. Banka kartlarımla da internetteki bahis sitelerinden kumar oynayarak bizi zora soktu.”Her seferinde benden af diledi, bir daha kumar oynamayacağına dair söz verdi. Fakat hiçbir sözünü tutmadı. Kumar yüzünden mal ve kazanç kaybının yanı sıra travmalar da yaşandı.”

Eşini Boşayan Survivor Sema, Bambaşka Biri Oldu!
Eşini Boşayan Survivor Sema, Bambaşka Biri Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler