Ana SayfaDedikoduZehra Çilingiroğlu, Bir Yakışıklıyla Yakalandı

İlgili Postlar

Zehra Çilingiroğlu, Bir Yakışıklıyla Yakalandı

Gece Kulübünde Eğlenen Zehra Çilingiroğlu, Bir Yakışıklıyla Yakalandı

Hülya Avşar’ın 2005’te boşandığı Kaya Çilingiroğlu’ndan olan 19 yaşındaki kızı Zehra’nın her yaptığı olay olmaya devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere daha önce de bir mekanda sigara içerken görüntüleri uzun süre konuşulmuştu. Zehra Çilingiroğlu bu seferde gece kulübünde bir yakışıklıyla eğleniyordu. Yakalanmamak için elinden geleni yapan Zehra, yine yakalandı.

Birlikte Görüntülenmekten Kurtulamadılar

Sigara görüntüsünden sonra bu tür olaylarla magazin haberlerine düşmek istemeyen Zehra Çilingiroğlu habercilerin kapıda olduğunu öğrenince telaşlandı. Kulüpten tek başına çıkmak istedi. Ama arkadaşı aceleci davranınca flaşlar patladı, aynı kareye girmekten kurtulamadılar.

Zehra Çilingiroğlu ile arkadaşı daha sonra ayrı ayrı taksiye bindiler. Birlikte görüntü vermemek için ellerinden geleni yapmak isteyen ikili Arnavutköy civarında birleşmek için durdular. Arkadaşı araçtan indi. Zehra Çilingiroğlu da taksinin kapısını açtı. Tam inecekti ki objektifleri fark edince vazgeçti, şoföre “Bas gaza” diye seslendi. Zehra Çilingiroğlu baktı ki olacak gibi değil soluğu annesi Hülya Avşar’ın Tarabya’daki evinde aldı.

Zehra Çilingiroğlu, Bir Yakışıklıyla Yakalandı
Zehra Çilingiroğlu, Bir Yakışıklıyla Yakalandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler