Ana SayfaDedikoduAldatıldı İddialarına, Elçin Sangu'dan Fotoğraflı Cevap!

İlgili Postlar

Aldatıldı İddialarına, Elçin Sangu’dan Fotoğraflı Cevap!

Elçin Sangu’dan “İhanet” İddialarına Fotoğraflı Yanıt

Geçen günlerde Elçin Sangu‘nun 5 yıllık sevgilisi Yunus Özdiken genç bir kadınla samimi bir şekilde eğlenirken objektiflere yansımıştı. Bu haberin üzerine gözler Elçin Sangu’ya çevrildi. Yurt dışında olan Elçin Sangu döner dönmez konuyla bizzat ilgilendi. Genç çift olaya esprili bir şekilde yaklaştı.

“Amerika Ya Da İsviçre’de Büyümedik”

Yoğun istek üzerine bir film çeviren Elçin Sangu ve Barış Arduç ortaya çok güzel bir proje çıkardılar. Büyük ilgi gören ve çok yakıştıklarını her fırsatta söylenen ikilinin birlikte oldukları kişiler de gözler önünde. Elçin Sangu’nun Barış Arduç ile başrolünü paylaştığı ‘Mutluluk Zamanı’ filminin cesur sahneleri olay olmuştu. Öpüşme sahnelerini izlemek istemeyen Yunus Özdiken “Ne kadar iyi eğitim alırsanız alın bu topraklarda belli bir bakış açısıyla büyütülüyorsunuz. Amerika veya İsviçre’de büyümedik” açıklamasını yapmıştı.

Aldatıldı İddialarına Fotoğraflı Cevap

“İhanet” iddiaları hakkında ilk kez konuşan Elçin Sangu, sosyal medya hesabından üçlü ile fotoğraf karesi paylaştı. Samimi fotoğrafları Barış Arduç’un hayranlarının yayıldığı söylendi. Elçin Sangu sosyal medyada paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü: “Yurt dışından gelir gelmez asistanımız Beril’in gizemli kadın Beril olduğunu öğrendim. Sizi tanıştırayım elim ayağım süper asistan Beril.” Olumsuz eleştirilerle uğraşmak istemeyen Elçin Sangu fotoğrafı yoruma kapattı.

 

Aldatıldı İddialarına, Elçin Sangu'dan Fotoğraflı Cevap!
Aldatıldı İddialarına, Elçin Sangu’dan Fotoğraflı Cevap!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler