Ana SayfaDedikoduBurak Özçivit 2 Reklam İçin Milyon TL Kazanacak!

İlgili Postlar

Burak Özçivit 2 Reklam İçin Milyon TL Kazanacak!

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, bir giyim firmasının yeni bir yüzü oldu. Bir yıllık anlaşma karşılığında ki iki reklam çekecek olan yakışıklı oyuncu, şaşırtacak derecede bir fiyat aldı.

Dizilerin aranan oyuncusu olan Burak Özçivit, reklam filmlerinin de vazgeçilmez ismi olma yolunda son hızla gidiyor. Ortadoğu’da reklam çekimlerinden yaklaşık 5 milyon TL kazanmış olan yakışıklı oyuncu yeni bir reklam anlaşmasına imza attı.

 

Burak Özçivit Reklamlardan Kazandığı Para

Akşam Life’ın yapmış olduğu haberine göre; Ünlü bir giyim firması ile el sıkışmış olan Özçivit karşılığında 2.5 milyon TL aldı. Bir yıllık sözleşme imzalamış olan oyuncu, marka için iki reklam filmi çekecek. Bu sezon ekranlarda olmak yerine reklam filmleri ile evlere konuk olacak olan yakışıklı oyuncu, Ortadoğulu bir firmanın reklam çekimi için de Dubai’ye uçacak.

‘Bebek istiyorum, dizide oynayamam’ Reklam ve sinema filmi derken hareketli bir dönemden geçen Burak Özçivit’in aksine Fahriye Evcen, gelen teklifleri geri çevirmektedir. Güzel oyuncunun çocuk istediği öğrenildi. Anne olmak isteyen Evcen, gelen projeleri elinin tersi ile itiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler